OLENA POPKOVA
O tem, kako teško se da prit do ginekologa ne morem debatirat, ker ne vem. Je pa na splošno tako, da si v samoplačniški varianti precej prej na vrsti.
Ukrajina tudi ni nekje na koncu sveta, da punce ne bi vedele za kondome. Vsaj pri nas se o Aidsu učijo v osnovnih šolah.
….In če primerjaš zvodnika z managerjem … Zvodnik brez kurbe ostane berač ……
Res je. Tako kot v vsakem podjetju manager brez delavcev ne more prodat proizvodov ker jih ni in ostane brez dohodka. Lastnik avtomehanične delavnice ne bi nič zaslužil, če ne bi imel vajenca, ki je avto dejansko popravil.
….v njegovem interesu je, da je ona zdrava in stranke zadovoljne. Ker pa so one za zvodnike le blago, na katerega račun služijo mastne denarje, jim je vseeno za njihovo zdravje ali zdravje strank ……
Tole dva stavka si protislovno zapisala. Strinjal bi se s prvim stavkom, da skrbi za njeno zdravje, ker bi v nasprotnem hitro izgubil vse stranke, če bi se izvedelo, da je kakšna njegova okužena. Več bo zaslužil, če so kurbe zdrave in usluga na nivoju.
…..kdo bi bil dolžan izplačati morebitno tožbo?…..
Sicer nisem pravnik, vendar dvomim da zvodnik. Prej bi rekel da prostitutka, saj se je od nje okužil a ne?
…..Nekatere se prostituirajo prostovoljno. …
Vse z redkimi izjemami se prostituirajo prostovoljno. V prostitucijo pa zapadejo večina zaradi želje po hitrem zaslužku, nadstandardu, nekatere pa tudi zaradi socialne stiske in zaradi preživetja, dosti pa je takih, ki si z zaslužkom plačujejo mamila, kar veliko stane. Nekatere si plačujejo študij itd.
……Ko pa so enkrat notri, je ven skoraj nemogoče. ……
To je res. Ko si se navadil živet z pol miljona ali več na mesec, boš teško šel v tovrano garat za 80 jurjev- 8 ur dnevno. In če si zasvojen toliko, da potrebuješ dnevno za drogo nekaj deset jurjev, je tudi težko kar nehat.
Iz lagodnega življenja v bolj težko je prehod težji kot v obratni smeri.
Druga pesem je, kako te punce, ki zaslužijo veliko denar tudi izkoristijo. Se mi zdi da bolj po principu easy come, easy go…..
En drugi nick ves tukaj imas par kur ki ne morejo razumet tega da je punca prisla iz Ukrajine prostovoljno kot kurba in ji ni nihce zvijal rok na hrbet.Slucajno poznam znanca ki se je porocil z eno taksno kurbo iz Slovaske.Ampak kot zgleda se je ta kurba porocila samo zaradi drzavljanstva.Dela nic ker ji je pretesko,prezivlja jo zdajsni moz.tudi ona je prisla zato da se bo prodajala za denar in to prostovoljno.tudi ona je imela zvodnika.Samo on jo ni silil v prostitucijo.Ce ji je zrihtal stranke mu je dala delez ,ce pa si je kdaj izven njenega delovnega casa zrihtala stranko sama pa ni imel on z tem nic.delat je pa morala redno vsak vecer svoje ure isto kot bi bila v redni sluzbi.Vi ki pravite kaj vse delajo zvodniki gledate prevec ameriske filme.Ljudje zavedajte se da zivimo v sloveniji ne Ameriki.Skoda da mi ne gre pisanje prevec od rok bi vam lahko marsikaj povedal od teh tako imenovanih zvodnikov in po vasem teh revic kurb.
Prostovoljno?
Kako „Blic” nezvanično saznaje, lokalna policija sumnja da je svodnik Olene Popik bio Mostarac Dženan Golić koji ju je, kako se osnovano sumnja, i doveo u bolnicu. Držao ju je zatočenu u istočnom delu Mostara u naselju Tekija. Golić je poznat mostarskoj policiji odranije zbog veza sa podzemljem. Kako se pretpostavlja, on je u begu. U Mostaru se spekuliše da je Golić nesretnu Ukrajinku dobio na „na poklon” od prijatelja iz Bosne, kome je uža specijalnost trgovina ljudima. Srpska policija, prema rečima načelnika Petkovića, nema podatke o Goliću.
http://www.dalbosnia.org/index.php?option=content&task=view&id=200&Itemid=2
da se kurbe prostituirajo prostovoljno …
res bi rada vidla eno normalno (seksualno prebujeno) žensko, ki svojega deca napada 8x na dan, vsak dan 5 let zapovrstjo (iz lastnega užitka)
madona … vse kurbe so nimfomanke, a ne vi blazni možganski trusti?
takšno miselnost so sposobni proizvesti le osebki brez vagine – del populacije moških (ker očitno ne vedo kako vagine delujejo – boge njihove babe, ki verjetno ne vedo, kaj je dober orgazem brez mastrubiranja)
in pa zagrizene klerikalke, ki mislijo, da je sex samo za reprodukcijo in tudi ne vedo, kako njihova lastna vagina funkcionira, da pa je lahko vir neskončnih užitkov ob pravilni uporabi, si pa še pomisliti ne upajo – ker je to greh :)) :)) :))
Dragi ljudje! Ko prebiram nekatere umotvore na tem forumu, me postane resnično strah prihodnosti… Nočem živet v takem svetu, kjer znajo ljudje le obsojati. In še to na podlagi pomanjkljivih informacij, ki so prišle iz ust popolnoma vpletenih ljudi (kje so nevtralni viri?). Kako lahko je manipulirati z ljudmi! Najlažje je s prstom pokazati na neko ubogo revo, ki je vse življenje preživela opljuvana in jo pljuvamo še po smrti. Kakor hočete. Vaša pravica je videti ali mižati. Nekateri ste že izbrali in morda je tako lažje.
Jaz ji pošiljam tja kjer je en velik blagoslov!
Aha, en drug nik in kurec24, trgovina z ljudmi je torej le izmišljotina ameriške filmske industrije, mi pa vendar živimo v Sloveniji, kamor se zdolgočasene punčare presitih riti iz nekdanjega vzhodnega bloka hodijo prostituirat zaradi možnosti bajnega zaslužka…..
Bravo Sasica, Goya in ostale! Jaz grem, ker enostavno ne morem več prebirat teh ozkosrčno bebavih umotvorov nekaterih tu gor.
replika na pisaštva ???
Če bi jaz zvedela, da se je moj najstnik okužil s HIV pri prostitutki, bi se najprej zamislila nad lastno odgovornostjo in nad svojo vzgojo sina.
Vprašala bi se namreč, kaj sem storila narobe, da sem svojemu sinu dala tako slabo popotnico v življenju glede njegovega odnosa do žensk. Meni se namreč zdi, da za kolikor-tolikor normalnega moškega velja, da sex in ženske niso nekaj, kar se lahko kupi.
Torej odgovornost, da najstniški sinovi hodijo k prostitutkam, je treba v prvi vrsti iskati pri njihovih mamah, ki so z lastnim vzgledom sinkota naučile, da so zgolj “prostitutke” svojim moškim.
Da na odgovornost kličeš eno ubogo revo, komaj kaj starejšo od lastnega razvajenčka pove veliko o tebi, o odnosu do sebe in o tvojem odnosu do drugih žensk. In nenazadnje … da si svojemu možu le lastnina, ki jo lahko uporablja in zlorablja kakor ve in zna.
Čim manj takih žensk v naši družbi kot si ti.
🙂 moram povedati, da še nisem poročena, kakor tudi še nimam otrok. Tudi če bi ti odgovore iskala pri sebi, ti ne bi kaj dosti pomagalo, ko bi se nesreča že zgodila, kajne?
Ne glede na pisanja, da je uboga reva itd…dejstvo ostaja: Olena JE vedela, da je okužena (v Mostarju bila na splavu, zvedela za HIV in druge bolezni, kaj je potrdilo osebje tamkajšnje bolnišnice). Sedaj pa, če premorete toliko širine, da daste leta, poklic in spol na stran in resno premislite ali je to kar je počela zločin ali ne? Ali dajete legitimnost tudi drugim v podobnih situacijah?
Tisti moški, ki so se okužili, ker so šli z njo (ali kakšno drugo prostitutko) brez da bi uprabili kondom, so si sami krivi. Niso pa si same krive njihove žene in punce, ker niso vedele, kakšna nevarnost jim preti.
Za moje pojme so dosti bolj neodgovorni taki moški, kot ena prostitutka. Kaj bo ona skrbela za njihovo zdravje?? Saj jo plačajo za seks, da na jim bo mama!
Vsak je odgovoren zase. Zakaj sedaj vsi krivite Oleno, saj so šli vsi prostovoljno z njo, pa še plačali so ji. Že dolgo se na dolgo in široko piše in govori o aidsu, tako da je s tem več ali manj vsak seznanjen kako je s tem. A če se ga bom jaz napila, bo kriva kelnarica, ker mi je prodala pijačo?! Hallo?
******da se kurbe prostituirajo prostovoljno …
res bi rada vidla eno normalno (seksualno prebujeno) žensko, ki svojega deca napada 8x na dan, vsak dan 5 let zapovrstjo (iz lastnega užitka)
madona … vse kurbe so nimfomanke, a ne vi blazni možganski trusti?******
Ni treba, da si možganski trust, da ločiš med prostovoljno in pa prisilno in pa iz užitka.
Vsi, ki hodimo v službo to počnemo prostovoljno, nobeden nas v to ne sili, pa nobenega ne poznam, ki bi hodil v službo iz užitka. In večini polovico ali še več prisluženega denarja odvzame nekdo drug.
Ja, En-drug-nick, to je že res, da lahko potegneš neke vzporednice med “navadno” službo in tisto, ki jo opravljajo prostitutke. Je pa nekaj bistvenih razlik. Ti lahko službo tudi pustiš, če imaš kaki drugi vir dohodka, one veliko težje, če sploh. In predvsem, ti lahko od svojega šefa dobiš kvečjemu nahod, ne pa hepatititsa, tuberkuloze in AIDSa.
Najlažje je pač pljuvati po nekom, ki se ne more braniti, ne tako, ne drugače, Olena pa še sploh ne več.
Kurec, ti si res en kurec! Tvoje ime pove s katero glavo razmišljaš. Ni dvoma.
Olena je bila žrtev, ki so jo razni (moški!) zvodniki prodajali in ob tem še sami služili. Ob tem so ji odvzeli dokumente. Mislim, da punca ni imela ravno veliko izbire. Skratka suženjstvo!
Aids se ne razvije preko noči. Mislim, da je bila okužena s HIV že vsaj 5 let. Mogoče je tudi sama to zvedela že veliko prej kot pa pred enim letom. Zakaj je še vedno silila v to na smrt bolna, napol mrtva, s tuberkulozo, sifilisom, aidsom, itd. Po mojem že ne po lastni izbiri! Mogoče je pa res šlo samo za maščevanje!? J a to bo, napol mrtva kar ni mogla brez seksa.
Pa preberite si tole – zavestno širjenje aidsa v Dalmaciji – samo v Splitu naj bi bilo 66 okuženih prostitutk in odvisnikov.
http://www.slobodnadalmacija.hr/20041111/kolumne03.asp
http://www.index.hr/clanak.aspx?id=234552
Pamet v zgornjo glavo in kondom na spodnjo!
pa en LP,
Ravno zadnjič sem gledla nek dokumentarec o trgovini z belim blagom. Ne moreš bit tako naiven kot Kurec, ki misli da je svet rožnata dolina, kjer ima vsak pravico do lastne izbire.
V tistem dokumentarcu je blo jasno prikazano, da se majhen procent žensk iz Vzhodne Evrope zavestno odloči za prostitucijo (večina jih misli, da bodo delale kot natakarice, animatorke, plesalke), pa tudi tiste, ki se, si verjetno ne predstavljajo, da jim bo od zaslužka ostalo manj kot 50% (ostalo gre zvodniku, če je fer, lahko pa se odloči, da mu bodo punce z zaslužkom iz prostitucije plačevale stanovanje in hrano, sicer pa je vse njegovo), da jim bo zvodnik pobral potne liste, jih namlatil vsak večer, ko ne bodo dosegle “norme” in jih, ko ne bodo več dovolj donosne, prodal naprej. Saj obstajajo neka društva za pomoč takim dekletom, a je te raje ne izkoristijo, ker jim njihovi “lastniki” grozijo, da jim bodo pobili družino, jih pohabili, i.t.d.
Sicer pa je moje osebno mnenje, da je vprašljivo mentalno zdravje moških, ki se poslužujejo tovrstnih uslug. Če uživajo v seksu z žensko, za katero je jasno, da pri tem ne uživa, bo zanje ceneje in manj tvegano, če si nabavijo Ančko. Tisti, ki pa le na tak način pridejo do seksa, se mi pa smilijo. Ampak naj se vendar zaščitijo!
Ne drži čisto. Imun ni nihče. Vsak, ki je izpostavljen virusu HIV se lahko okuži. Verjetno pa ti misliš, da se pri nekaterih bolezen AIDS ne razvije tako hitro, kot pri drugih…to je res. Nekateri so samo nosilci virusa HIV in takšni ne kažejo bolezenskih znakov, medtem, ko virus lahko prenesejo na drugega. Se pa pri testiranju zazna virus če ga ima nosilec v sebi.
No, pa v nevarnosti je že dolgo ves svet…
Forum je zaprt za komentiranje.