Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek OLENA POPKOVA

OLENA POPKOVA

Znana prostituka je nekoč rekla: Če bi vsi moški gledali z drugačnimi očmi bi videli,da pri nas ne dobijo čisto nič boljši sex kot pa sex s svojo ženo ali punco). Kaj pa nudimo prostituke:analo,oralo,tangice in sexsi spodnje perilo pa itak že nosi vsak punca od 13 do 80 let, čisto nič več. Nudimo samo to,da vam vzamemo denar.

bbb,Darja K,Amy1 in respect! Ce je kdo ozko usmerjen in mu dela tezave IQ ste to vi,ker ste po domace povedano da boste bolje razumeli zabite kot kure.Olena je bila cisto navadna ku.rba zraven tega pa se morilec.Od leta 2001 je zavestno okuzevala ljudi in med njimi tudi kar nekaj mladostnikov.Vprasajte se kako bi reagirale ce bi olena vasemu odrascajocemu sinu zavestno podarila AIDS.Ce pa ne bi bila ku.rba bi bila se danes ziva.Sla bi v sluzbo in svoj ljubi kruhek sluzila z delom tako kot vecina nas.Vam stirim pa ocitno roke prehitevajo mozgane budale.Hvala bogu da je krepala da ne bo mogla okuzit se vec ljudi.Veste ve stiri pametnjakovicke ,dolgoletno zdravljenje Aidsa ogromno stane in to placujete tudi ve.Pa nisem misli zdravljenje Olene ampak teh revezov ki jih je ona okuzla.K sreci pa zgleda da pri nas jih ne bo dosti.

Pa sej stranke sploh ni nujno, da so poročene..to so lahko samski moški, ki nimajo časa ali volje iskati si partnerke, iščejo hitro potešitev, morda prvo spolno izkušnjo..potem zopet poročeni doma niso zadovoljni, morda eksperimentirajo itd….
Glede prostitutk pa takole: nekatere morda uživajo v spolnosti in zakaj ne bi zraven še zaslužile, nekatere so na silo prodane že kot otroci in je to edino življenje, ki ga poznajo (Afrika, Azija), spet druge kruti boj za preživetje pahne v tak način služenja denarja..razlogov je na tisoče…..mogoče, če se potrudiš malo razmišljat v tej smeri, boš lažje razumela.

respect ma lulčka…….in je kvečjemu petilin…….

sicer pa ne vem kwa te bega…..sem napisal pod tvoj post da se strinjam s tvojo izjavo…….., strinjam se tud s tem postom (razen tistega da trdiš da sm kura)

sej kle ni kej za štekat………,
pač pitschkam se ne da delat pa s svojimi 15 dag uscanega mesa služjo, tipi pa pač rabmo tistih 15 dag uscanega mesa in nekateri za to niso pripravljeni it do kolen u zasko ampak enostavno plačajo…….

respect sorry pomota.

Da Okrutna prav imaš, se popolnoma strinjam s tabo …crknejo naj tisti, ki se poslužujejo teh ponudb in pri tem fašejo spolne bolezni ali celo AIDS…
vsi so enaki, pijanci, kurbe, narkomani, homiči … kdo jih v kaj sili, sami se v to podajo prostovoljno in za svoja dejanja bodo sami odgovarjali… sicer pa narava že sama poskrbi zanje in prav je tako !!!

jah nč…… za pir boš dal nek……

heheheh

Pa še to bi dodala, če kurbam ne bi pasalo to kar delajo, naj gredo stopnice v blok pometat, vendar tega ne počnejo, ker je premalo plačano pa še užitkov ni, razne če bi uporabila štil od metle …

Le kako je narava poskrbela za tebe?

K R A S N O !!!!!

Se čisto strinjam z Marjo. Vsak, ki gre h kubri ali spat z nekom ki se drogira ali menjava spolne partnerje, bi moral vedeti uporabljaj kondome vsaj v današnejm času, da kaj ne fašeš. Zato ne zagovarjam tiste fante v bosni(točno so vedeli,da je kurba,saj so ji plačali) , ne bi rekla če bi se to zgodilo 10 let nazaj. Sedaj pa že vsak otrok ve kako fašeš Hiv. Če vejo 10 letniki že vse o sexsu brez skrbi tudi vedo kako dobiš hiv.

Res je, nekateri so tako bolno maščevalni, da bi najraje potegnili v smrt za sabo še druge. Če ne tako, da zavestno širijo aids, pa tako kot je pisal(a) I.A., da se zaletavajo v druge z avtomobili.
Za moje pojme so to egoistični izmečki in jih ni škoda.

Še vedno velja, bodite previdni. Pri seksu in ko hodite čez cesto. Vedno s kondomom čez cesto in preden greste seksat poglejte levo in desno;)

Pa je res? Ponavadi so ljudje tako polni predsodkov in sovraštva kot si ti, sami najbolj razočarani v življenju in bi marsikdaj potrebovali pomoč.

a si pomislila da je bila tudi ona le otrok, le kakšno leto starejša od tistih srednješolcev, za katere praviš da so bili še nezreli in neodgovorni??

pa ne me spet narobe razumet… sploh je ne zagovarjam in pomilujem in nikogar ne opravičujem! če bi bilo po moje bi vse, ki se ukvarjajo s tem pregnala nekam… samo reči hočem, da je iluzija misliti, da bodo ti ljudje,ki živiji na robu družbe, odgovorni in imeli moralne vrednote! seveda bi morali biti odgovorna, drugačna, v bistvu se ne bi smela že v osnovi ponižati tako da postane prostitutka. in strinjam se, da se ne bi smela prodajati, ko je vedela da ima vse te bolezni! samo, bodimo realni, prostitutke vedno bodo, tudi če družba nevemkaj naredi in takle primer se bo vedno našel. ukvarjanje s prostitucijo je v teh časih igra z ognjem. tega ne moreš spremeniti, tako kot je ne moreš izkoreniniti. in tisti, ki bodo hodili k prostitutkam, bodo vedno izpostavljeni tveganju pa upam da se bodo tega zavedali in se pred tem obvarovali in ne računali na to, da jih bo pred tem obvarovala država, al nevemkdože… to sem hotela poudariti!

če je prostitucija nujno zlo, bo tudi tveganje s prostitutkami vedno večje nujno zlo. in kdor gre zavestno (predvsem pa brez kondoma) v to…. SI JE SAM ČIST KRIV!

Valjda da so egoistični izmečki, kot da samo oni trpijo! Kaj pa recimo otroci od matere, ki jo je povozil ponoreli voznik, niti nočejo pogledat tako daleč! To so navadni preračunljivi podleži. Kako pomoč pa rabijo? Ti si tudi ena od tepcev, ki mislijo, da so npr pedofili ubogi revčki bolani in jih je treba zdravit, pomagat…
Najbolj pomagaš, ko take izločiš iz družbe in jih daš pod ključ v čisto navaden zapor, skupaj z njim enakimi, ne pa jih ujčkat po raznih psihiatričnih bolnišnicah.
Pomagat, grrrr!

Če sem prav razumela iz tvojega zmedenega stavka, me obsojaš, da sem polna sovraštva in predsodkov. To pa že ne. Saj veste, vsi drugačni, vsi enakopravni. Črnci, belci. Homoseksualci, nune, invalidni, grdi, lepi. Kaj pa pedofili, morilci, saj oni so tudi drugačni na nek način. Ampak strpnost se mora nekje nehati! Seveda imam predsodke do slednjih, hvala Bogu!

Rešitev je edino v vzdržnosti in da imaš vse življenje le enega samega partnerja.

Uporaba kondoma je nedopustna in je greh.

hm..če si odpreš niti boš videla točno komu in zakaj sem odgovorila, jaz od “tepcev”!

hahaha….
župnik, a ni ene vrste greh tudi brati forume o seksu?

Sej imaš čisto prav!

Pa si me dobila. Ampak brat forume ni tolk hud greh kot seksat s kondomom. Bom šel k spovedi, zmolil dva očenaša in tri povsem zdrave marije, pa bo.

kok molitvic dobim pa za seks s kondomom?

Vsak ima svoj način življenja, ki mu najbolj odgovarja, da si v življenju nabira izkušnje.

Zakaj bi me pa bilo strah?

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Za seks s kondomom dobiš ta velko bombonjero ali pa 4 Milke. Molil bom pa jaz zate.

???

Sem odprla niti, pa mi je skoraj računalnik kolapsiral. Oprosti, res se ti iskreno opravičujem, nisi tepec. Najbrž sem to tokrat jaz.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close