Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev olajšave za otroke

olajšave za otroke

nam je niso upoštevali in sledi ugovor, me prav zanima kolim od vas so otroke pozabili vpisati??

Pa si januarja oddala vlogo?

nam:(
lp

jih imamčez leto prijavljene.

jaz sem ful razočarana, že par let sem dobla cca 100.000 bivših SIT nazaj, zdaj pa samo 40 EUR, sploh ne štekam.

Letos je bila lestvica tako postavljena, da po večini plačjo dohodnino, tisti, ki med letom nismo imeli prijavljenih otrok in jih uveljavljamo sedaj pa dobimo precej manj vrnjeno kot lani. Jaz nap, dobim bivših 80.000 SIT manj kot lansko leto ob enaki plači.

jih imamčez leto prijavljene.[/quote]

Če jih imaš čez leto potem ti jih verjetno ne upoštevajo še 1x. Ali jaz kaj narobe razumem? Sej si celo leto zato imela večji dohodek.

jih imamčez leto prijavljene.[/quote]

Če jih imaš čez leto potem ti jih verjetno ne upoštevajo še 1x. Ali jaz kaj narobe razumem? Sej si celo leto zato imela večji dohodek.[/quote]

seveda ti je ne upoštevaji še enkrat, toda meni jo sploh niso, ker olajšave za vzdrževane družinske člane sploh nimam priznane, kar mora biti razvidno na informativnem izračunu. Torej pazite, tudi če ste za otroke olajšavo že uveljavljali tokom leta, mora biti ta priznana olajšava razvidna na informativnem izračuni, če je ni vam te olajšave sploh niso upoštevali.

Meni tudi niso upoštevali vloge, ki sem jo oddala januarja. Ker imam prijavljena 2 med letom, enega pa ne, imam po njihovem le 2 otroka, o tretjem pa ni duha ne sluha. Še plačati bi morala!

Jutri grem na davčno!

lp

lp, orehek

Dovolj bo, da gres na Dursovo stran in tam izpoonis ugovor, ki ga lahko posljes tudi preko spletnih davkov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close