okvara
Včeraj mi je računalnik še normalno deloval. Ko sem ga danes vklopil je bil nekajkrat glasnejši kot ponavadi. Zvok pa je bil “zadušljiv” kot da bi bila mašina hudo preobremenjena. Zvok je bl približno tak, kot ga imajo Tomosovi avtomatiki, ko ne morejo speljati v hrib, kljub temu, da so pod polnim plinom. Ko je kakšno minutko lavfal, pa ga je skoraj popolnoma zadušilo, kot bi izgubil vse vrtljaje, prav tako je pa izgubil tudi na moči , tako da naprimer scan disca sploh ni mogel pognati, zato sem ga rajši ugasnil.
Kaj bi to bilo?
Zanimivo je to, da je včeraj delalo vse popolnoma normalno in sem ga normalno zaustavil. Ko pa sem ga danes zagnal je pa zaropotalo, da sem se ga kar malo ustrašil. kaj se je lahko spremenilo od zaustavitve, do zagona?
Kaj bi to bilo?
hvala, lep pozdrav
Takole je sedaj z njim.
Ko ga naprimer zjutraj vklopim začne brenčati in ga izklopim.
Potem ga še nekajkrat vklopim in brenči in ga izklopim.
Potem pa ponavadi, ko ga vklopim kakšnih petič, šestič ali sedmič ba se zažene brez brenčanja in cel dan lavfa popolnoma normalno.
In tako ga sedaj vsak dan prižigam toliko časa, dokler se ne zažene brez brenčanja.
Vse skupaj resnično še najbolj spominja na to, da se neka stvar nekam “drpajsa” in ko se zadeva zgleda nekako odmakne potem neha brenčati.
Odprem ga pa ne ravno zaradi servisne nalepke.
Kaj misliš piščan pečenc kaj bi to lahko bilo?
lp
Forum je zaprt za komentiranje.