Okužili so mi mamo
V bolnici, ki je zaradi varnosti ( ja bojim se) ne bom imenovala, – bolnikov, ki so cepljeni ne testirajo. Zbolela je cepljena mamina sostanovalka. Kljub temu, da je kašljala, je niso testirali. Testirali so jo šele, ko ni več mogla dihat in surprise – pozitivna. Okužila je mojo mamo, ki je tudi cepljena, vendar – stara je. Je v korona bolnišnici, čakamo slabe novice.
Ali konkretno bolnico lahko tožim, ker so zaradi malomarnosti okužili mojo mamo? Okužena je še ena gospa iz te sobe, ki pa je bila testirana s hitrim testom in sama si je še pcr plačala preden je šla v bolnico. Sicer pa ni cepljena, vendar je stara 55 let.
Razmišljam, da bi tožila bolnico zaradi malomarnosti.
Lanngee, 21.10.2021 ob 20:41
V bolnici, ki je zaradi varnosti ( ja bojim se) ne bom imenovala, – bolnikov, ki so cepljeni ne testirajo. Zbolela je cepljena mamina sostanovalka. Kljub temu, da je kašljala, je niso testirali. Testirali so jo šele, ko ni več mogla dihat in surprise – pozitivna. Okužila je mojo mamo, ki je tudi cepljena, vendar – stara je. Je v korona bolnišnici, čakamo slabe novice.
Ali konkretno bolnico lahko tožim, ker so zaradi malomarnosti okužili mojo mamo? Okužena je še ena gospa iz te sobe, ki pa je bila testirana s hitrim testom in sama si je še pcr plačala preden je šla v bolnico. Sicer pa ni cepljena, vendar je stara 55 let.
Razmišljam, da bi tožila bolnico zaradi malomarnosti.
Vse uporabnike bolničnih oskrb testirajo, kljub cepljenosti! Kako se je torej lahko zgdilo?
Bomo ugibali?
Barbika641, 21.10.2021 ob 20:53
Mar ni danes ravno tu nekdo razlagal kako je včeraj namerno kužil ljudi na protestih ? Njega in njegove pajdaše toži !
Kakšno vezo ima to s tem, kar je napisala avtorica?
A te moti to, da se ti vlačiš okoli po protestih, samo zbolela pa ne bi?
Pri nas se povod kaj premakne samo ce gre v javnost ali na sodišce. ( kot v primeri dečka z opeklinami in cakanje v avtu na rezultat testa)
Dvomim da boste kaj dosegli. Bi pa vsaj uvedli preiskavo, kako je do tega prislo…ce pa vam rata kaj € iztoziti poleg opravičila ( namenite znasek za oskrbo mame, ostalo podarite npr. Inkubator, … naprave ki res resujejo zivljenja, razen ce tozite iz pohlepa za denar.
Ze zdaj mislijo da so nedotakljivi… bogovi v belih haljah
žal je plandemija sfrizirana tako, da kosi po starostnikih; ker so številčno breme za državno blagajno. Ker se redvideva, da bi manj let dobivali izplačila pokojnin… V popolni gospodarski, svetovni krizi smo – ne samo slovenski. Denarja ni , zmanjkalo. In korona je pisana na mlin neizplačevanja tudi penzij, ker njihovi prejemniki preminijo prej, kot bi sicer lahko…. Grozljivo, a kar resnično.
Avtorica, razumem da si zaskrbljena. Če si po naturi borka, se bori, zahtevaj, tudi če lažejo. Boš imela več dokazov o nestrokovnosti. Če gre za UKC firmo, pa žal ne boš nič dosegla, ker jih branijo Čeferini, ti pa veš koga branijo …. Lahko greš v javnost in opozoriš ljudi na nepravilnosti, pa če mama ni preveč bolna in se izkaže da se ji stanje izboljšuje, jo pelji takoj domov. Upam, da bo z njo vse v redu. Včasih kakšna molitev ni odveč …
Vesel oče, 21.10.2021 ob 20:56
Pa zakaj dajete svojce v bolnišnice, urgence, domove onemoglih, ko pa točno veste, da so leglo okužb?
Jaz sem recimo očetu preprečil. Še danes je živ!
Lahko je biti pameten. Lani je tudi moj oče moral v bolnišnico, ker mu je grozila uro sepsa in v tistih 3 dneh se je okužil in prišel domov se vsi ostali smo se okužili in šel, ko ni mogel več dihati nazaj v bolnišnico, kjer je bil Covid pozitiven. Seveda ga ni več med nami. V našem kraju je bilo veliko takih primerov kot je naš. Seveda se je vse dogajalo v Celjski bolnišnici.
Saj ne boste nič dosegli, samo svoje zdravje boste uničili. Koliko jih umre po bolnišnicah vsako leto za MRSa bakterijo, pa tudi nič ne dosežeš. Ogromno jih je umrlo, ki so se okužili s Covidom v bolnišnici, pa ni nič od tega.da bi mogoče kakšen novinar dal kaj v javnost je misija nemogoče. Saj je vse potihnilo vse smrti v bolnišnicah in domovih kot, da nič ni bilo. Se vedno nam vladajo ljudje, ki so odgovorni za vse smrti.
Forum je zaprt za komentiranje.