Okužbe čez 14 dni
Kdo bo kriv?, 20.09.2021 ob 10:19
Kdo bo kriv za povečanje okužb čez dva tedna?
Necepljeni se redno testirajo in dejansko ne morejo širiti virusa, če so negativni.
Torej, kdo bo krivec za povečanje okužb?
Zakaj pa mislite, da bo porast okuzb cez 14 dni?? Kje ste to prebrali? Ali vedezujete?
okuženi bodo šolarji, okušeni bodo navijači, ki so množično odhajali na Poljsko na odbojko, okuženi bodo delno tudi tisti ki bodo na protestih – samo manj kot ti ki so množično odhajali na Poljsko – avtobusi cel dan in celo noč, letala in pa dvorana v kateri ni nihče – skoraj nihče nosil masko…
Bo več kot 2.000 okuženih dnevno, krivi bodo necepljeni, ki se testirajo, nosijo masko in ne hodijo nikamor kamor ni NUJNO – se pravi v trgovino, službo…
Ammmm, 20.09.2021 ob 10:21
Zakaj pa mislite, da bo porast okuzb cez 14 dni?? Kje ste to prebrali? Ali vedezujete?
Ker je 14 dni kao karenca, torej takrat bodo necepljeni že skoraj tri tedne omejeni in testirani.
Kdo bo potem kriv za nove okužbe, verjetno številčnejše, vsaj glede na trenutni trend rasti.
Leeleenrpr, 20.09.2021 ob 10:38
V katerem vzporednem vesolju se necepljeni redno testirajo? Kar jih jaz poznam, razgrajajo naokrog in težijo tako dolgo, da jih spustijo naprej brez potrdila, ali v zaprtih FB skupinah delijo sezname punktov, kjer pctja ne preverjajo
Točno to sem hotel napisat. V najboljšem primeru se testira enkrat tedensko zaradi službe, pa še tam se hvatajo krivine na vsakem koraku.
Zartrose izven profila, 20.09.2021 ob 11:36
Ja saj se ve kdo. Cepljeni, ki lahko tudi “prehlajeni” hodijo naokoli, brez da bi se rabili testirat.
A ni to namen cepljenja, da imajo cepljeni bonitete ?
Tako je že od vsega začetka. Samo cepljeni so lahko prosto potovali, šli v hotele….Ostali malo manj svobodno, ker so bili pogojeni testiranju ali karantenam. In glup narod je spet skakal v luft, kako je to možno in zakaj je to tako možno, saj bodo cepljeni spet raztrosili okužbe in blablabla.
A še vedno pa je peščica tistih, ki so ob teh nelogičnih omejitvah spoznali, da ves cirkus nima nobene veze s korono. Vse je načrtno namenjeno le prisiljevanju in izsiljevanju. In seveda se to dogaja postopoma. Saj fašizem ne bi bil tako učinkovit, če bi takoj uvedli takšne restriktivne ukrepe. Saj bi bil prevelik upor. in prav tako neki nezakoniti odloki ne bi imeli nobene podpore.
Zato so čakali in to žabo kuhali počasi, da se je pustil izsiliti dovolj velik procent debilov, kateri zdaj pomagajo zaostrovati represijo in grožnje. Cepci debilni so na strani zločincev in tako pomagajo fašistom pritiskati na necepljene. Predvsem zato, ker se počutijo izdane in hočejo, da se še ostali podredijo.
robi445, 20.09.2021 ob 12:09
A ni to namen cepljenja, da imajo cepljeni bonitete ?
Tako je že od vsega začetka. Samo cepljeni so lahko prosto potovali, šli v hotele….Ostali malo manj svobodno, ker so bili pogojeni testiranju ali karantenam. In glup narod je spet skakal v luft, kako je to možno in zakaj je to tako možno, saj bodo cepljeni spet raztrosili okužbe in blablabla.
A še vedno pa je peščica tistih, ki so ob teh nelogičnih omejitvah spoznali, da ves cirkus nima nobene veze s korono. Vse je načrtno namenjeno le prisiljevanju in izsiljevanju. In seveda se to dogaja postopoma. Saj fašizem ne bi bil tako učinkovit, če bi takoj uvedli takšne restriktivne ukrepe. Saj bi bil prevelik upor. in prav tako neki nezakoniti odloki ne bi imeli nobene podpore.
Zato so čakali in to žabo kuhali počasi, da se je pustil izsiliti dovolj velik procent debilov, kateri zdaj pomagajo zaostrovati represijo in grožnje. Cepci debilni so na strani zločincev in tako pomagajo fašistom pritiskati na necepljene. Predvsem zato, ker se počutijo izdane in hočejo, da se še ostali podredijo.
Ja žal res.
Čeprav naj bi bil namen skrb za zdravje. le te pa od nikjer, samo hinavljenje o tem.
Krivi bodo odloki, ki slijo ljudi v namerno okuževanje. Krivi bodo necepljeni, ki se ne testirajo in se manj pazijo. Tudi zaradi šol se bodo okužbe povečevale, samo oni pač niso krivi, ker se imajo pravico šolati kot smo se mi.
Še najmanj bomo odgovorni necepljeni, ki ne moremo nikamor in se samotestiramo.
Res je, da se ne testiram, a tudi ne hodim nikamor, razen v trgovino.
Nosim masko, razkuzujem se in to je to.
V tem letu in pol sem bila 2x prehlajena, enkrat blag prehlad, enkrat mocnejsi, takrat sem se testirala, pa seveda, ko grem cez mejo, se testiram.
Koga jaz ogrozam? Ce ze kdo koga ogroza, ogrozajo mene vsi cepljeni, ki se niti ne testirajo, niti se ne pazijo!
Lahko se vi pazite in testirate, kolikor hočete, Evropska komisija je z glavnimi evropskimi in ameriškimi farmacevtskimi družbami podpisala pogodbe za dobavo 4,6 milijarde doz cepiv. To je dovolj za desetkratno osvežilno cepitev vsega EU prebivalstva oziroma 14- kratno vsega odraslega življa. Poleg tega so v fazi pogovorov za še dodatne količine.
Desperadodajka, 20.09.2021 ob 13:08
Lahko se vi pazite in testirate, kolikor hočete, Evropska komisija je z glavnimi evropskimi in ameriškimi farmacevtskimi družbami podpisala pogodbe za dobavo 4,6 milijarde doz cepiv. To je dovolj za desetkratno osvežilno cepitev vsega EU prebivalstva oziroma 14- kratno vsega odraslega življa. Poleg tega so v fazi pogovorov za še dodatne količine.
VSe tele nase macehovske drzave so pokleknile pred kapitalom, pred farmacevti, prekupcevalci, kriminalci. Blizamo se stanju S Koreje, kar se tice svoboscin. Leta in leta so nam prali mozgane preko tv, risank, muzike, reality showov, dojeli so, da so naravni viri tik pred iztrosenjem, da nas je prevec in se nas bodo lepo znebili. Pocasi, ne vseh hkrati. Ker smo sprani v mozgane, se ne bomo uprli. In bogati bodo se bogatejsi. Oblastni se oblastnejsi. Mocni se mocnejsi. Mi in nasi otroc bomo pa poslusni, ubogljivi potrosniki, vsaj tisti, ki bodo preziveli. Tisti, ki misli, da je temle terorjem res skrb za zdravje, je debil.
Madamme dd, 20.09.2021 ob 14:04
VSe tele nase macehovske drzave so pokleknile pred kapitalom, pred farmacevti, prekupcevalci, kriminalci. Blizamo se stanju S Koreje, kar se tice svoboscin. Leta in leta so nam prali mozgane preko tv, risank, muzike, reality showov, dojeli so, da so naravni viri tik pred iztrosenjem, da nas je prevec in se nas bodo lepo znebili. Pocasi, ne vseh hkrati. Ker smo sprani v mozgane, se ne bomo uprli. In bogati bodo se bogatejsi. Oblastni se oblastnejsi. Mocni se mocnejsi. Mi in nasi otroc bomo pa poslusni, ubogljivi potrosniki, vsaj tisti, ki bodo preziveli. Tisti, ki misli, da je temle terorjem res skrb za zdravje, je debil.
Ja seveda, in lotili so se čiščenja v državah z najnižjo rodnostjo in številom prebivalstva ter najvišjo kupno močjo 🙂 Indija, Afrika pa harajo dalje. Dajte mal možgane uporabit, ne morejo si privoščit, da odstranijo potrošnike.
sfagfv, 20.09.2021 ob 15:25
Ja seveda, in lotili so se čiščenja v državah z najnižjo rodnostjo in številom prebivalstva ter najvišjo kupno močjo 🙂 Indija, Afrika pa harajo dalje. Dajte mal možgane uporabit, ne morejo si privoščit, da odstranijo potrošnike.
Forum je zaprt za komentiranje.