Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Okusi pri izboru partnerja/ke

Okusi pri izboru partnerja/ke

Vedno neke teme kdo je grd, kdo ni…. Ker pa je okus različen pa me zanima kakšen je vas? Torej kratkolasci(ske)/dolgolasci(ske), svetlolasci(ske)/temnolasci(ske), veliki(e)/majhni(e)…
Kakšni ljudje vas pritegnejo? Je zunanjost za vas poglavitna pri prvem stiku (ko izbirate življnskega sopotnika)?

Če govorim samo o zunanjosti – visok od 175 cm gor, temnolas, barva oči ni pomembna, ne sme biti preveč suh (seveda tudi ne debel), širša ramena in fletna ritka. :))) Obraz naj ima sorazmeren, če se le da ovalne oblike. :)) Brada nekaterim paše, drugim ne, brki ne pridejo v poštev.

No jaz sem mnenja, da zunanjost je pomembna pri izboru partnerja. Pri meni npr. dolgolasci ne bi imeli nobenih šans. Pa da je večji od 170 cm, normalne postave – seveda je lahko tudi nabildan a ne preveč :), bolj so mi simpatični temnolasci kot svetlolasci.

Kaj pa tetovaže, uhani v ušesu ali drugje, stil oblačenja?

Meni niso všeč ekstremno “moderni” tipi, ali čudaško oblečeni tipi. Všeč so mi ali športno oblečeni, v službi pa urejeno oblečeni, lahko tudi v poslovni obleki s kravato.

No zmerne tetovaže so mi ok. Npr. rama, meča… pretiravanje ne. Uhan, no ja včasih me niti ni motil, sedaj nisem prepričana če bi moškim, ki je cca. 30+ še pasal uhanček v ušesu. 🙂
Drugače tudi meni normalno, športno oblečeni – kavbojke, majice, kratke hlače.. ob primernih priložnostih tudi obleka. 🙂
Aja pa odbijale bi me neurejeni zobje.

Dekleta, glede na podrobne kataloške opise moških, sklepam, da nimate moških? 😀
Eno je sanjski princ, drugo je Brad Pitt in George Clooney, tretjo pa je realno dosegljivi moški z vsemi napakami. 😀 Če ostajata pri prvih dveh točkah – ste obsojene na večno samskost, ker ni prizemljitve z realnim. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Brad Pitt in George Clooney mi sploh nista všeč. 🙂

Jaz pa pri videzu nisem tako zahtevna. Sem pa pri karakterju toliko bolj.
Črnolas, svetlolas, nima veze. Višina pa je, mora biti višji od mene, vsaj 5cm, raje pa ne več kot 20cm.
Postava: ne presuh, ne predebel, če ima par kg preveč nič zato. Bodibilderji so mi grozni.
Karakter: tu sem pa zahtevna. Tu pa je veliko zahtev.
Matjažko, tako kot ti, smo tudi me samske. Ti bojda nisi zahtven, si pa vseeno samski. Kako to?

Matjažko nisem samska. A ko sem pred 10 leti zbirala nisem bila tako izbirčna. Pa sem imela kar srečo pri izbiri. 🙂

Čeprav se ne bi branila ne George Clooneya in ne Brad Pitta 🙂 Moj okus je sicer bolj v smeri igralcev Jason Statham, Vin Diesel, Sean Connery. 🙂

itak pa je važno, da zna in upa usekat dve okoli kepe .. je je vsaj 2 dni mer pri bajti ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Imela sem moškega z vsemi naštetimi atributi.Bil je strašanko čeden,temen in visok.Moja tla po nogami mi je zmigal za cca 3 mesece..Naučil me je vseh packarij in takšnega močnega kar se spolnosti tiče,nisem prej in kasneje nikoli dobila.Ko sem ugotovila da ni samo lep,pač pa izredno posesiven in sicer karakterno zelo labilen (Lev ,Antilopka ..))),sem se ga v enem letu dokončno losala..

Mož nima teh naštetih vizualnih atributov,a njegov karakter mi paše.Vredu je.

Morda pa bo tretji kombinacija obeh.:) Mislim, da bi bila to sanjska kombinacija………..

Uuuff Gupi ::))))

Jaz se tudi smejim….glavno, da se imamo fajn, a ne?

::))))

Ni važno kakšna je, samo, da je mlada in ozka!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

na koncu je itak najboljši/a, ki je pripravljen/a “zgubljati” čas in poslušati frustracije ☺
aja – pa tip ima lahko tudi menkega, da le giba v bokih ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Barva in oblika nista pomembni, glavno je, da mi diši, da se dobro počutim z njim, sploh pa, ko sva nagca. Nekatere ljudi začutiš takoj, zdi se ti, da jih že dolgo poznaš, lahko jim vse poveš, ni mučnih momentov, ni zadrege …
Ne merit višine in ljudi pošiljat na vago, dovolite si, da jih začutite.

če je zunanjost pomembna, potem so meni všeč visoke 120 cm, take s ploščato glavo, da ji laho dam na glavo pivo med tem ko mi ga fafa, da mi ga ni treba držžat v roki (piva namreč)….

Zunanjost: visoka, vitka temnolaska z zelenimi očmi, s košaricami od D naprej….
Notranjost: duhovita, pozitivna, poštena, iskrena, z močno dioptrijo in nizkimi kriteriji, da sem ji lahko tudi jaz všeč:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close