Okusi pri izboru partnerja/ke
No zmerne tetovaže so mi ok. Npr. rama, meča… pretiravanje ne. Uhan, no ja včasih me niti ni motil, sedaj nisem prepričana če bi moškim, ki je cca. 30+ še pasal uhanček v ušesu. 🙂
Drugače tudi meni normalno, športno oblečeni – kavbojke, majice, kratke hlače.. ob primernih priložnostih tudi obleka. 🙂
Aja pa odbijale bi me neurejeni zobje.
Dekleta, glede na podrobne kataloške opise moških, sklepam, da nimate moških? 😀
Eno je sanjski princ, drugo je Brad Pitt in George Clooney, tretjo pa je realno dosegljivi moški z vsemi napakami. 😀 Če ostajata pri prvih dveh točkah – ste obsojene na večno samskost, ker ni prizemljitve z realnim. 😉
Jaz pa pri videzu nisem tako zahtevna. Sem pa pri karakterju toliko bolj.
Črnolas, svetlolas, nima veze. Višina pa je, mora biti višji od mene, vsaj 5cm, raje pa ne več kot 20cm.
Postava: ne presuh, ne predebel, če ima par kg preveč nič zato. Bodibilderji so mi grozni.
Karakter: tu sem pa zahtevna. Tu pa je veliko zahtev.
Matjažko, tako kot ti, smo tudi me samske. Ti bojda nisi zahtven, si pa vseeno samski. Kako to?
Imela sem moškega z vsemi naštetimi atributi.Bil je strašanko čeden,temen in visok.Moja tla po nogami mi je zmigal za cca 3 mesece..Naučil me je vseh packarij in takšnega močnega kar se spolnosti tiče,nisem prej in kasneje nikoli dobila.Ko sem ugotovila da ni samo lep,pač pa izredno posesiven in sicer karakterno zelo labilen (Lev ,Antilopka ..))),sem se ga v enem letu dokončno losala..
Mož nima teh naštetih vizualnih atributov,a njegov karakter mi paše.Vredu je.
na koncu je itak najboljši/a, ki je pripravljen/a “zgubljati” čas in poslušati frustracije ☺
aja – pa tip ima lahko tudi menkega, da le giba v bokih ☺
Forum je zaprt za komentiranje.