Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Okus sperme

Okus sperme

Tiste, ki ste si že kdaj ”privoščile” malo dodatnih beljakovin 😉
Kakšen okus se vam je zdel?

Malce slano, lepljivo, a zelo seksi, škoda da moški tega ne MARAJO delati- mogoče veste zakaj ?

Je pa ful seksi in ponoriš- on tudi !!

………mmmmmm….po čokoladi…:))

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

Daj no , čokolada , sperma ima zelo specifičen okus, se ne da primerjati z NOBENIM drugim okusom !

Se pa razlikuje okus moškega od moškega, pa ne vem zakaj !

… pa tudi pri enem moškem nima vedno enak okus. Malo je odvisno tudi od hrane.
Okus res ni po čokoladi, paše pa.
Vredno poskusit!

Jaz sem probal in mi ni nič užitno,bljek

men ful smrdi kot po enih gobah??? in ko mislim na to in jo imam v ustih, mi gre kar na bruhanje, fuj….

ne vem zakaj bi mogla to požirati,ker ni finega okusa pa še lepljivo je kar se meni najbolj gravža,raje las v hrani….

saj ni nujno požirati: ti svrši v usta pa lepo počasi z občutkum spuštiš spermo ven , pa malo zaokrožiš z jezičkom ,notri in zunaj, pa mali “mehurček” narediš….mmmmmm…..mojemu se trga ko to delam,

Treba jest ananas tri dni ali vsaj piti ananasov sok, pa je nesramno sladka. Najslabšega okusa pa je, ko tipček s pivom žejo gasi.
O, kaj bi dala, da bi imela okus po čokoladi, fafala bi že zjutraj (namesto zajtrka).
Mene bolj moti vonj, pa vidim je tud rajši ne, okus pa se spreminja in se puščam presenečati..

me prav zanima,če bi jedli ananas 3 dni samo zato ,da bi nam bila sperma okusna.. bog ve kakšnega okusa je ko se najejo česna ali čebule,čisto slučajno v solati…..vi kar uživajte v požiranju jaz se raje posvetim dobremu šejkanju.

meni je vedno dobra, ko je enkrat jedel ananas je bila res sladka ampak meni je drugače boljša

Meni okus od trenutnega tipa ni vsec. Bilo kaj jé, vedno je grenka. Zato rajsi vidim, da mi pride kam drugam, kot pa v usta…

hehehe…jasminca…..Franceljnova ima okus po arašidih, janezova po jagodah…od Joškota pa po gnilih jajcih…..ajaja, tepke :))

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

po jagodkah

Od mojga moža pa ima okus po dunajskem šniclu!

jst sm do zdej imela same slabe izkušnje; vedno in pri vseh do zdej je bla grenka… jjjjjaaaaaakkkiiiiiiiiii!!!!

dost je da mu pusim,,da bi pozirala ti sranje,ma vi ste nore!!!!!!!!!! caos

Ogabnega okusa je od kadilcev in od prevelikih pivcev piva. Pa če jedo feferone, malo zapeče….

Najboljši okus ima, če “lastnik” dan prej je arašide ali pa pistacije…Mmmmm. So sweet and thick….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close