Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Oksimoron za mon in slovenistan

Oksimoron za mon in slovenistan

Oksimoron : Samozavestna Goldfish

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Tudi jaz pripomorem nekaj k temu, da je povprečje tisto ta pravo, torej takšno kot je. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Spet prijazen Sadni:)
Sadni me ima rad:))
Nepogrešljiv Sadni:)
Strokovnjak Sadni:)
Sadni s kratkim jezikom:)
Preudarni Sadni:)

Aha…torej, ker je povprečje takšno kot je (pa čeprav “bedno”) je pravo:))). Dobro:).

Dej no dej, s tem pa prov iščeš pozornost zdej, haha.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Dej no dej, s tem pa prov iščeš pozornost zdej, haha.[/quote]

Ne, samo vrgla sem se na oksimorone:)).

Izjave v tej temi naj bi bile oksimoroni……
Kaj naj sedaj napišem? :)))))))[/quote]

A bejž no, na to bi prej mislil:))). Zdaj povej, ker vsi to pričakujemo od tebe:))). Ampak direktno, brez olepšav, tako kot ti je mati narava dala in predvsem ne v kontekstu oksimorona:)). Ej, te kaj duši?:)))[/quote]Vsak ptič se s svojim kljunom nazoblje…… 😉

A ti se zdej pritožuješ k nisi s pravim pozobana? 😀 😀
Pa bi v bodoče se raje prej prepričala predno ti spet kdo podtakne mačka v žaklju?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Razgledani monovci.

Mon z razgledom.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

A bejž no, na to bi prej mislil:))). Zdaj povej, ker vsi to pričakujemo od tebe:))). Ampak direktno, brez olepšav, tako kot ti je mati narava dala in predvsem ne v kontekstu oksimorona:)). Ej, te kaj duši?:)))[/quote]Vsak ptič se s svojim kljunom nazoblje…… 😉

A ti se zdej pritožuješ k nisi s pravim pozobana? 😀 😀
Pa bi v bodoče se raje prej prepričala predno ti spet kdo podtakne mačka v žaklju?[/quote]

Kaj se zdaj oddaljuješ od teme?:)))

Aha…torej, ker je povprečje takšno kot je (pa čeprav “bedno”) je pravo:))). Dobro:).[/quote]
Tega, da je bedno, pa noben ni omenil do sedaj. Se tebi zdi bedno? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tema je bila o povprečju ali si spraševala kolk je moj dolg?
Na povprečje ti je že Marko odgovoril jaz ti pa lahko še prišepnem, da nimam dolgov… 😉 :)))

Aha…torej, ker je povprečje takšno kot je (pa čeprav “bedno”) je pravo:))). Dobro:).[/quote]
Kakšno pa je povprečje, ker je teh podatkov kar nekaj.

Na povprečje ti je že Marko odgovoril jaz ti pa lahko še prišepnem, da nimam dolgov… 😉 :)))[/quote]

Saj nisi tolk blond kot hočeš bit:))). Nisem vedla, da ste moški lahko sramežljivi:))).

Na povprečje ti je že Marko odgovoril jaz ti pa lahko še prišepnem, da nimam dolgov… 😉 :)))[/quote]Saj nisi tolk blond kot hočeš bit:))). Nisem vedla, da ste moški lahko sramežljivi:))).[/quote]Saj mi tut za blond kar nekaj las manjka…. v izložbi. :)))))

Ti še marsikaj ne veš o nas moških al si pa blond….. :))))))))

Še vedno ne vem, katero številko ima Ribica v mislih. 🙂

Oksimoron:
Ribica ima misli….. 😀

Saj nisi tolk blond kot hočeš bit:))). Nisem vedla, da ste moški lahko sramežljivi:))).[/quote]Saj mi tut za blond kar nekaj las manjka…. v izložbi. :)))))

Ti še marsikaj ne veš o nas moških al si pa blond….. :))))))))[/quote]

Hmmm, res sem blond:)))). Pol mi je pol oproščeno, a ne:))). Preveč me že poznaš:)).

Pa da me moški fentate:))). Veš, to je za vas občutljivo področje:)). Povej mi kaj imaš in povem ti, kje si:))).

Oksimoron:
Ribica ima misli….. :D[/quote]

Oksimoron:
On_bere moje misli:)

Pa da me moški fentate:))). Veš, to je za vas občutljivo področje:)). Povej mi kaj imaš in povem ti, kje si:))).[/quote]
Zakaj pa ? Saj so statistike javne.
Sem malo pogledal in pravijo, da je povprečje 15 cm…In se strinjam s tabo, da je to res bedno. 🙂

Pa da me moški fentate:))). Veš, to je za vas občutljivo področje:)). Povej mi kaj imaš in povem ti, kje si:))).[/quote]
Sem malo pogledal in pravijo, da je povprečje 15 cm…In se strinjam s tabo, da je to res bedno. :)[/quote]

:))) Omg ti maš jajca:)).

Sem malo pogledal in pravijo, da je povprečje 15 cm…In se strinjam s tabo, da je to res bedno. :)[/quote]:))) Omg ti maš jajca:)).[/quote]Ja to rabiš zraven, to je normalno, da jih maš…. :)))))

:))) Omg ti maš jajca:)).[/quote]Ja to rabiš zraven, to je normalno, da jih maš…. :)))))[/quote]

Zdaj si ti na vrsti…kaj lepega boš povedal:))). Kje si…pod, vmes, nad?:)))

:))) Omg ti maš jajca:)).[/quote]Ja to rabiš zraven, to je normalno, da jih maš…. :)))))[/quote]
Saj, ne vem, kaj je ribica tako začudena. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close