Oksimoron za mon in slovenistan
Tudi jaz pripomorem nekaj k temu, da je povprečje tisto ta pravo, torej takšno kot je. :))
Izjave v tej temi naj bi bile oksimoroni……
Kaj naj sedaj napišem? :)))))))[/quote]
A bejž no, na to bi prej mislil:))). Zdaj povej, ker vsi to pričakujemo od tebe:))). Ampak direktno, brez olepšav, tako kot ti je mati narava dala in predvsem ne v kontekstu oksimorona:)). Ej, te kaj duši?:)))[/quote]Vsak ptič se s svojim kljunom nazoblje…… 😉
A ti se zdej pritožuješ k nisi s pravim pozobana? 😀 😀
Pa bi v bodoče se raje prej prepričala predno ti spet kdo podtakne mačka v žaklju?
A bejž no, na to bi prej mislil:))). Zdaj povej, ker vsi to pričakujemo od tebe:))). Ampak direktno, brez olepšav, tako kot ti je mati narava dala in predvsem ne v kontekstu oksimorona:)). Ej, te kaj duši?:)))[/quote]Vsak ptič se s svojim kljunom nazoblje…… 😉
A ti se zdej pritožuješ k nisi s pravim pozobana? 😀 😀
Pa bi v bodoče se raje prej prepričala predno ti spet kdo podtakne mačka v žaklju?[/quote]
Kaj se zdaj oddaljuješ od teme?:)))
Aha…torej, ker je povprečje takšno kot je (pa čeprav “bedno”) je pravo:))). Dobro:).[/quote]
Tega, da je bedno, pa noben ni omenil do sedaj. Se tebi zdi bedno? :))
Tema je bila o povprečju ali si spraševala kolk je moj dolg?
Na povprečje ti je že Marko odgovoril jaz ti pa lahko še prišepnem, da nimam dolgov… 😉 :)))[/quote]Saj nisi tolk blond kot hočeš bit:))). Nisem vedla, da ste moški lahko sramežljivi:))).[/quote]Saj mi tut za blond kar nekaj las manjka…. v izložbi. :)))))
Ti še marsikaj ne veš o nas moških al si pa blond….. :))))))))
Saj nisi tolk blond kot hočeš bit:))). Nisem vedla, da ste moški lahko sramežljivi:))).[/quote]Saj mi tut za blond kar nekaj las manjka…. v izložbi. :)))))
Ti še marsikaj ne veš o nas moških al si pa blond….. :))))))))[/quote]
Hmmm, res sem blond:)))). Pol mi je pol oproščeno, a ne:))). Preveč me že poznaš:)).
Zakaj pa ? Saj so statistike javne.
Sem malo pogledal in pravijo, da je povprečje 15 cm…In se strinjam s tabo, da je to res bedno. :)[/quote]:))) Omg ti maš jajca:)).[/quote]Ja to rabiš zraven, to je normalno, da jih maš…. :)))))
Forum je zaprt za komentiranje.