Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Oksimoron za mon in slovenistan

Oksimoron za mon in slovenistan

ženska logika 🙂

splošno razgledana ženska :),

dobra voznica :))),

‎I am perfectly imperfect, beautiful in my flaws, sure of my insecurities, absolute chaos.. a beautiful disaster.

Neverjetno brihten barnabas:)
Barnabas, poznavalec žensk!

Perverzna ženska
Moška duša

Zvesta ženska

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Popoln Sadni
Popolni prijatelji
Popoln svet

Ženske ne znamo živeti brez moških.

popolna in brezmadežna Goldfish

Še vedno dovolj dober, da ga kar naprej omenjaš 😀

Še vedno dovolj dober, da ga kar naprej omenjaš :D[/quote]

Sladki sadni:)

razumevajoča ženska 🙂

nezamerljiva ženska 🙂

Čustveno stabilna ženska

Dolg penis:)

Zavaljen, zanemarjen lepotec oz zavaljena, zanemarjena lepotica 😛

Pa dokončajmo ta oksimoron:…pri Goldfish…..

hi,hi,hi

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

…pri Goldfish…..

hi,hi,hi[/quote]

No no…nisem izhajala iz lastnih izkušenj, ampak sem gledala svetovno povprečje:)). Kako je pri tebi? Izstopaš, si v povprečju ali pod?:)) Bodi pošten do sebe, ko boš odgovarjal:)).

Hohoho

…pri Goldfish…..

hi,hi,hi[/quote]

No no…nisem izhajala iz lastnih izkušenj, ampak sem gledala svetovno povprečje:)). Kako je pri tebi? Izstopaš, si v povprečju ali pod?:)) Bodi pošten do sebe, ko boš odgovarjal:)).

Hohoho[/quote]Nooooo nisem vedel, da te take stvari zanimajo o meni….. 🙂
Čemu le? he,he,he

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

…pri Goldfish…..

hi,hi,hi[/quote]

Hohoho[/quote]
Ti jaz povem, da pripomore k povprečju. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Hohoho[/quote]Nooooo nisem vedel, da te take stvari zanimajo o meni….. 🙂
Čemu le? he,he,he[/quote]

A se izmikaš?:))) Zanima me za vsakega, zakaj pa ne?:)) Samo tokrat si ti na tapeti:)).

Hohoho[/quote]
Ti jaz povem, da pripomore k povprečju. :))[/quote]

:))) Od kje pa ti veš?:)) Sta vidva tut brata?:)))

Nooooo nisem vedel, da te take stvari zanimajo o meni….. 🙂
Čemu le? he,he,he[/quote]A se izmikaš?:))) Zanima me za vsakega, zakaj pa ne?:)) Samo tokrat si ti na tapeti:)).[/quote]Izjave v tej temi naj bi bile oksimoroni……
Kaj naj sedaj napišem? :)))))))

Oba v zvezi, oba z rdečo ritko :>

:))) Od kje pa ti veš?:)) Sta vidva tut brata?:)))[/quote]
To ti lahko povem za vsakega. Te še zanima kdo? 🙂 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

A se izmikaš?:))) Zanima me za vsakega, zakaj pa ne?:)) Samo tokrat si ti na tapeti:)).[/quote]Izjave v tej temi naj bi bile oksimoroni……
Kaj naj sedaj napišem? :)))))))[/quote]

A bejž no, na to bi prej mislil:))). Zdaj povej, ker vsi to pričakujemo od tebe:))). Ampak direktno, brez olepšav, tako kot ti je mati narava dala in predvsem ne v kontekstu oksimorona:)). Ej, te kaj duši?:)))

Oba v zvezi, oba z rdečo ritko :>[/quote]

A si ti njun frend?:)) Omg kolk novih info na en dan…ne bom preživela:))).

:))) Od kje pa ti veš?:)) Sta vidva tut brata?:)))[/quote]
To ti lahko povem za vsakega. Te še zanima kdo? 🙂 ;)[/quote]

Ja, zanima me zate:)).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close