okrogel obraz
pozdravček!
rada bi si zasenčila lica z rahlim rdečim senčilom. ker imam okrogel obraz me pudranje samo po/na ličnicah-v okrogli poziciji (to zgleda tako kot da bi imela po naravi rdeča lička) se bolj naredili okroglo.
licila pa sem že tudi v poziciji od luknice (ličnice potegnemo notri) pa v smeri proti uham-to me pa spet naredi starejšo in resno.
obstaja kakšna tretja pametna varianta sencenja ličnic?
p.s.: vidim, da je kar nekaj tečajev organiziranih. najbrž Vi veste kateri so dobri mojstri klasičnega in predvsem uporavnega ličenja, ki prihajajo k nam vodit tečaje? (akstravagantno ličenje bo spet aktualno za pusta 🙂
Z senčenjem obraza se želimo čim bolj približati ovalni obliki obraza, ker bi ta naj bila pač idealna. Potem takem bi naj okrogel obraz posenčili skoraj po celotni dolžini obraza vključno z predelom na sencah.
Je pa težko tako na pamet opisovati kako senčit. Najbolje je, če se oglasite in pogovorite s kakšno vizažistko, ki vam bo tudi pokazala kako se to naredi.
Kar se tiče učenja ličenja: izkoristite kakšno priložnost ko v trgovinah ličijo ob nakupu izdelkov in takrat povprašajte vizažista kaj je za vas najprimernejše.
lpj
Forum je zaprt za komentiranje.