okrogel obraz
Lepo pozdravljeni!
SEm rjavolaska (imam že kar precej sivih las-35 let), zato si jih sama barvam z ravno tako rjavo barvo, ki mi je všeč, ker ima lep lesk(PoliBrillance) Sem pa že od kar pomnim nezadovoljna zaradi okroglega obraza, ki sem ga sicer nima nihče v sorodu. Pa to sedaj ni važno, saj imam pri svojih letih veliko važnejših stvari in si ne dovolim prevelikih obremenitev glede tega, pa vendar. Ugotavljam , da mi nekako najbolj pristoji srednja dolžina las, morda stopničasto pristrižena, na vrhu(pri lasišču ) nekoliko dvignjeno, čeprav so mi neznansko všeč zdajšnje frizure ki so bolj “polizane”. NIsem še zdržala , da bi mi “frfru”- spredni lasje na čelu zrastli , da bi bili enaki z ostalimi, saj sem mi je vedno zdelo, da sem vse bolj podobna polni luni.
Kaj mislite vi , kakšno pričesko mi svetujete vi. Sicer imam oči tudi temno rjave, precej skupaj, kar morda obraz še bolj naredi okrogel, kar lepo oblikovane obrvi,dolge trepalnice, večji nos, vse polno peg, ozka usta- neenakomerno(uporabljam nevpadljivo črtalo za usta, v kotičkih ust nekoliko bolj temno) In to bi bilo vse. Hvala vam za kakšen predlog- predvsem kako bi bilo z daljšimi lasmi tudi spredaj – v mojem OOOOOkroglem primeru.
Prijazen pozdrav
Zivjo!
Svetujem ti srednje dolgo frizurco,stopnicasto postrizeno in sicer: sprednje lase si pusti nekje do uses,da ti bo prekrilo okrogla lica, ostale stopnicke pa tko do brade.Ta frizurca najbolj pase ljudem z okroglim obrazom,saj ga opticno zoza.
Najbolj zgresena frizura za okrogel obraz pa so recimo gladko postrizeni,dolgi lasje ali na paz – to ti obraz se poveca.Vsekakor ti odsvetujem tudi kakrsnokoli trajno,ker bo potem vse skupaj izgledalo se vecje ceprav ni 🙂 glede frizure se rajsi odloci sama,ker frizerji vecinoma sploh ne vedo,kaj kaksnemu cloveku sploh zares pase.
Živjo,
tudi sama imam okrogel obraz, ki me sploh nič ne moti- sem si všeč:)
Nosim pa trenutno srednje dolge lase, stopničasto pristrižene, obvezno brez frufruja, ki mi naredi obraz še bolj okrogel! Prečko si naredi na eni strani in ne na sredi. Optično pomaga tudi, da nimaš las pobarvanih samo z eno barvo, temveč si morda naredi kake pramene. Pa tudi ličenje je pomembno!
Skratka, meni so ljudje z okroglimi obrazi lepi:)
Ciao,
Tadeja
Zdravo 🙂
Mene tudi nekaj zanima. Imam okrogel obraz, dlge rjave lase in velike rjave oči. Strašno si želim lase porezati na pixie slog, ampak se bojim, da mi ne bi pasale. pixie je tako, kot ima lase porezana npr. Miley Cirius. Dolžuina pa to. Drugače sem pa najstnica in zato. ne vem, če bi bila pixie frizura ok.
Upam, da mi boste lahko svetovali. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.