Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Okrevanje po LLETZ

Okrevanje po LLETZ

Napotnico imam za LLETZ operacijo.

Pa me zanima, koliko časa po operaciji moram biti na bolniški?
Nekje berem, da nič, zdravnica je rekla od 7-10 dnI (pa ni bila povsem prepričana 🙂 )

Hvala

Operacijo sem imela na sredo, doma sem bila potem še v četrtek in petek, v ponedeljek sem šla normalno v službo.
Dvakrat so mi že to delali in dva ginekologa sta rekla prb. 3 dni bolniške.

Sestrina zdravnica pa je rekla naj po enaki operaciji ostane doma dokler ima izcedek – to je pa lahko tudi en mesec, ampak to je meni že malo pretiravanje.

V kolikem času pa so to tebi 2x delali?
Kakšen izvid si pa imela?

Meni so sicer pred leti že delali klasično konizacijo, sedaj pa imam izvid CIN I-II, pa so me napotili naprej.

Koliko časa si pa čakala, da si prišla na vrsto?

Sori, ker sem sedaj tako “navalila” z vprašanji, ampak me pač zanima, kako to gre 🙂

hvala

Zanimivo.
Jaz imam po posegu LLETZa cin II,pa mi moj ginekolog trdi,da je to normalno-v redu,ter da se vidimo na ponovnem brisu čez eno leto.
Sedaj pa ne vem,ali je moj ginekolog ful zaostal,ali pa so vaši ginekologi paničarji,da vas pošiljajo na poseg LLETZa že pri cin I?
Imam doma kopirano vso dokumentacijo,tako da za svojimi besedami stojim,kar sem napisala.

Jaz sem pa tako razumela, da so v bistvu že v Ljubljani, ob pregledu odščipa, določili, da moram iti na Lletz.

Predvidevam pa, da verjetno preventivno, glede na to, da sem že bila na klasični konizaciji

Jaz sem bila na leetz sredi septembra, bila doma en teden, diagnoza CIN 2, zdaj imam bris januarja, potem na 6 mesecev.

Jaz sem imela to operacijo aprila, operirana na sredo, v ponedeljek normalno v službi. Tudi moj izvid je bil CIN II. Ponovni bris čez 6 mesecev b.p.

M

Pozdravljene!

prosim za vase mnenje in izkušnje. Imela sem Lletz in nihce mi ni dal napotkov kdaj lahko ponovno zacnem s spolnimi odnosi, po kolikšnem času? Ali je kaksna krvavela po odnosih?

lep pozdrav!

Odgovor na objavo uporabnika
kir55, 05.12.2007 ob 09:29

Zanimivo.
Jaz imam po posegu LLETZa cin II,pa mi moj ginekolog trdi,da je to normalno-v redu,ter da se vidimo na ponovnem brisu čez eno leto.
Sedaj pa ne vem,ali je moj ginekolog ful zaostal,ali pa so vaši ginekologi paničarji,da vas pošiljajo na poseg LLETZa že pri cin I?
Imam doma kopirano vso dokumentacijo,tako da za svojimi besedami stojim,kar sem napisala.

Ne vem, če je pretiravanje, tudi jaz sem bila na posegu zaradi CIN I, ki so jih spremljale krvavitve ob spolnih odnosih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close