Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Okrasitev

Okrasitev

Kdaj okrasite dom z lučkami in postavite novoletno jelko?

Poleti

mislim, da sem zadnjič okraševala nekje na začetku novega tisočletja.. včasih je imelo to okraševanje prav drug pomen, ljudje so se veselili tega, danes pa je sam še eno materialistično preseravanje. Ljudje pa itak zafrustrirani en bolj kot drug. Zakaj bi torej okraševala?

Včasih se paše preprosto “veselit” četud sam ta trenutek..

Včasih se paše preprosto “veselit” četud sam za trenutek..

men se ne da to.. čakam če se bo mladež kaj spomnila, potem bo okraševanje.. jaz pa zase ne rabim, sploh mučno je potem to pospraaavljaat!!!

Odgovor na objavo uporabnika
Zartrose izven profila, 15.12.2021 ob 21:59

men se ne da to.. čakam če se bo mladež kaj spomnila, potem bo okraševanje.. jaz pa zase ne rabim, sploh mučno je potem to pospraaavljaat!!!

Skoraj vedno pospravljam ob muski.. ti praviš, da rada plešeš, radio na glas in spremeni vse v igro ?

CrazY FroG ?, 15.12.2021 ob 22:02

Skoraj vedno pospravljam ob muski.. ti praviš, da rada plešeš, radio na glas in spremeni vse v igro ?

ma to že tko in tko od pospravljanja do kuhanja in tud tega.. samo pač to okraševanje in pospravljanje ni zame kaj čem ?

Pri nas smo pretekli vikend razvlekli lučke čez eno polico, ene so pa zunaj okoli ene skulpture na okenski polici skozi celo leto, to je pa to od okrasitve.

Lucka347, 15.12.2021 ob 21:39

Kdaj okrasite dom z lučkami in postavite novoletno jelko?

1.decembra.

Postavila sem Zasneženo novoletno smrekico, 2.10 m.Dala gor bele, srebrne in modre balončke, lučke…Pod smrekco je bel filc v obliki kroga, na njem so tirnice in vozi vlakec z glasbo..

Na balkonu je girlanda z belimi lučkami in majhnimi balončki.Ob vhodu pa škratki, voščilnice in na oknu nalepka iz Merkurja s snežakom.,..

Sedim v dnevni sobi, jem piškote z marmelado iz Mercatorja…uuu so dobri.Mešani linški, hand made,…in štrikam črn šal…gor bodo še kvačkane rožice…vijolične…

Uživam…

Enkrat kmalu po Miklavžu.

Lullaby770, 16.12.2021 ob 15:42

1.decembra.

Postavila sem Zasneženo novoletno smrekico, 2.10 m.Dala gor bele, srebrne in modre balončke, lučke…Pod smrekco je bel filc v obliki kroga, na njem so tirnice in vozi vlakec z glasbo..

Na balkonu je girlanda z belimi lučkami in majhnimi balončki.Ob vhodu pa škratki, voščilnice in na oknu nalepka iz Merkurja s snežakom.,..

Sedim v dnevni sobi, jem piškote z marmelado iz Mercatorja…uuu so dobri.Mešani linški, hand made,…in štrikam črn šal…gor bodo še kvačkane rožice…vijolične…

Uživam…

Wau dobra ideja z vlakcem, ko mala dva še malo zrasteta kopiram.. zdele mi vse “bamata” ??

kje si kupila zasneženo 2 metrsko zasneženo smrekico… koliko je bila cena? in kako je s snegom, ali pada kaj dol?

kjesi, 16.12.2021 ob 16:02

kje si kupila zasneženo 2 metrsko zasneženo smrekico… koliko je bila cena? in kako je s snegom, ali pada kaj dol?

za lullaby vprašanje…

to citiranje -deluje čist po navdihu očitno – enkrat ja, enkrat ne

Imamo belo smreko 2.40 že dve let. Letos smo nardil Frozen style (imamo dve punčki), tavelk Elzast lego grad zravn , janković kartonske hiške, pa parni vlak se okol pele.

Manjkata sam še 2kg cukra (rjavga, k mn redi)….

Lučke so vedno pripravljene, samo v elektriko vklopim. Po jelko moram pa iti v špajz… je okranclana že nekaj let. Mogoče je letos ne bom spihal… bo izgledala bolj zasnežena. ?

.https://www.youtube.com/watch?v=G-bErbL5MVc

smrekico sem kupila v Merkurju.Reče se : Zasnežena.

Ne, sneg nič ne pada dol.

Vlakec sem kupila v Baby centru za 26 evrov…ima tirnice, igra melodijo : Vso srečo v novem letu…in ima vagončke…je na baterije.

idejo smo dobili, ko smo včasih gledali risanko ” Noel”…oziroma je na youtubu pod imenom Jaz sem Srečko…pripoveduje pa Jurij Souček…

Aja…cena smrekice : okrog 130 evrov.Bo pa za dooolgo in odtehta …

Lullaby770, 16.12.2021 ob 23:07

Aja…cena smrekice : okrog 130 evrov.Bo pa za dooolgo in odtehta …

hvala… meni je tudi ta zasnezena tako lepa, velika min. 180… te ta polne, ki so, ki so ze cisto podobne naravni…. tudi jaz si jo bom  privoscila v naslednjih letih… jaz imam vse v rose gold kombinaciji, vsako leto malo dopolnim letos sem na jelko dala velike roze… sicer je lepo, a bo se lepse ko bo velika jelka… na oknih pa svedski svecniki z luckami, pa na smrekici obvezno toplo bele mini lucke, neutripajoce.

Ko Zoki prižge lučke v Ljubljani!

Sta ze okrasila. Moj moz je velik otrok in vsako leto komaj caka december, da lahko krasi bajto. Velika smreka v dnevni sobi, jasli, okrasje okoli kamina, okrasje zunaj in seveda vse razsvetljeno kot las vegas. Imamo jelene, polarne medvede, palcke, sani polne umetnih daril in vrec, ki jih je ze predlani sesila hci in se svasta…letos prevladujejo srebrne, rdece in bele barve. Okrasujeta ponavadi cel teden. Hci komandira, moz dela. :))

Vsako leto je kaj dokupil, letos nic in hb da je tako, ker mi je ze nerodno z njima v trgovino po decembersko okrasje, dec od skoraj 2m in 100 kil v rokah jelencke, palcke in medvedke nosi pa tiste pisane lizike kupuje razlicnih velikosti, zraven pa vesel kot radio veseljak. Ne mores to no.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close