Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Okolica Ljubljana

Okolica Ljubljana

Zivjo Dana’s sm frej a bi katera fafala velikega

Dođi u Jesenice.

Tu Sam ja Gde si ti ja Sam na semafor Gde je bezels

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimnooo999484, 13.09.2025 ob 11:15

Zivjo Dana’s sm frej a bi katera fafala velikega

Daj ne seri više. Nudimo ti se na vise strana, ljubljana, izola, jasenice, celje…nigdje nečeš prponja jedan. Izgleda da ti je bolje drkat.

Ismeta lah se dobiva zvecer stabo in se fukava

Anonimnooo999484, 13.09.2025 ob 15:12

Ismeta lah se dobiva zvecer stabo in se fukava

Pridi če si upaš. Jas budem proti večeru spet v parku tam kod zadnjič

Tuuuuuu sam. Kod semafora desno. E sat je zelena. Požuri. Nemoj da te opet čekam ko budala.

sta ima do tebi da znam na koj semafor si tacno

Lojze…ti si samo moj,to si mi obljubili prejšnji teden na obisku. Prosim,brez varanja, tudi zveza na daljavo se obnese.Pridi jutri brez proteze in obvezno prinesi potrdilo o SPB.Tvoji Ivan, Brane, Bine, Ahmet, Lupče in ostali.Big kiss do jutri ?

Dej zamenjaj nick, pa se rajši dogovori z šipičem tam boš zagotovo dobil. In nehaj se z njim zajebavat na suho, vidiš da je potreben kot Sahara vode. Usmili se ga, vsaj tebi to ne bo težko, eden več ali manj. Če se boš dober obnesel ti bo redno hodil na obiske.

Lojze a ti sigurno prideš danes?Ker sem rezerviral sobo za nas?

No pa da ponovim. Sem Lojz. In imam rad moške. Všeč mi je tudi kakšna ženska. Vendar imam rajši moške. Rad jih gledam v fitnesu ko so preznojeni. Občudujem njihovo mišičasto telo. Če bi slučajno kdo hotel z mano v fitnes da se preznojiva je dobrodošel. Pusti svoj kontakt pa se zmeniva. Cawci fantje.

Lojz522, 14.09.2025 ob 08:20

No pa da ponovim. Sem Lojz. In imam rad moške. Všeč mi je tudi kakšna ženska. Vendar imam rajši moške. Rad jih gledam v fitnesu ko so preznojeni. Občudujem njihovo mišičasto telo. Če bi slučajno kdo hotel z mano v fitnes da se preznojiva je dobrodošel. Pusti svoj kontakt pa se zmeniva. Cawci fantje.

He, he, he…dober poskus, pederčino debilna….

Kdo si ti ki pišeš pod mojim nickom? Nehi pisat pod mojim nickom. Iščem razne moške za vragolije. In to mislim resno. Fantje pustite kontakt. Naj nam bo lepo četudi nas obsojajo.

Lojz522, 14.09.2025 ob 09:56

Kdo si ti ki pišeš pod mojim nickom? Nehi pisat pod mojim nickom. Iščem razne moške za vragolije. In to mislim resno. Fantje pustite kontakt. Naj nam bo lepo četudi nas obsojajo.

Pederčino debilna, če je to edini nači in tvoja taktika da se braniš, potem si res vreden mojega globokega usmiljenja. Si prepotreben enega dobrega psihijatra in psihologa, samo si ti toliko butast in prizadet da tega ne razumeš. Res si bogi…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close