Okolica Ljubljana
No pa da ponovim. Sem Lojz. In imam rad moške. Všeč mi je tudi kakšna ženska. Vendar imam rajši moške. Rad jih gledam v fitnesu ko so preznojeni. Občudujem njihovo mišičasto telo. Če bi slučajno kdo hotel z mano v fitnes da se preznojiva je dobrodošel. Pusti svoj kontakt pa se zmeniva. Cawci fantje.
Lojz522, 14.09.2025 ob 08:20
No pa da ponovim. Sem Lojz. In imam rad moške. Všeč mi je tudi kakšna ženska. Vendar imam rajši moške. Rad jih gledam v fitnesu ko so preznojeni. Občudujem njihovo mišičasto telo. Če bi slučajno kdo hotel z mano v fitnes da se preznojiva je dobrodošel. Pusti svoj kontakt pa se zmeniva. Cawci fantje.
He, he, he…dober poskus, pederčino debilna….
Lojz522, 14.09.2025 ob 09:56
Kdo si ti ki pišeš pod mojim nickom? Nehi pisat pod mojim nickom. Iščem razne moške za vragolije. In to mislim resno. Fantje pustite kontakt. Naj nam bo lepo četudi nas obsojajo.
Pederčino debilna, če je to edini nači in tvoja taktika da se braniš, potem si res vreden mojega globokega usmiljenja. Si prepotreben enega dobrega psihijatra in psihologa, samo si ti toliko butast in prizadet da tega ne razumeš. Res si bogi…
Forum je zaprt za komentiranje.