OKNO ZA ZAUSTAVITEV PROGRAMA WINDOWS
Pozdravček!
Imam Windows XP in še predno smo nekaj spreminjal smo imeli pri oknu za zaustavitev sistema oknca: ODJAVI, STANJE PRIPRAVLJENOSTI, PONOVNI ZAGON in jaz sem samo kliknila na okenjček. Sedaj pa moram izbrat to funkcijo ki je napisana v eni vrstici, jaz pa moram klikniti eno puščico in pač izberem željeno. Upam, da sem bila jasna z razlago. Mal bolj zakomplicirano je za obrazložit.
RADA BI IMELA SPET OKNA. PA NEZNAM NAZAJ NAŠTIMAT.
HVALA!!!
Lp, Tina
Pozdravček nazaj!
To se ponavadi zgodi samo od sebe, ko dodaš kakega novega uporabnika v sistem windows, lahko pa se seveda, da to avtomatsko narediš, brez svoje vedenosti 😉 se zgodi…
V glavnem…greš v start/settings/control panel in potem ikonico user accounts…tam pa klikneš change the way users log on or off…in potem obkljukaš use the welcome screen…
Ali slovenska verzija…start/nastavitve/nadzorna plošča….pol pa ne vem kak je že…mislim, da uporabniški računi, pol pa res ne vem več, kak že piše 🙂 (ne uporabljam slo verzije)….ammm…pač tretja možnost…nekaj v zvezi način prijavljanja in odjavljanja…in potem prvo kljukico obkljukaš…
To je to…
Lp,
Innocence
To bi bila lahko rešitev za tvoj problem.
Ikona za zaustavitev sistema WINXP
– Potegneš bljižnico programa shutdown.exe ali katerega drugega programa na namizje
– popraviš CILJ: na %windir%\system32\shutdown.exe -s -t 00
– popraviš IZHODIŠČE: na %windir%\system32
– pa še zamenjaš ikono
– shraniš
No potem pa samo klik po ikoni, pa se ti bodo windowsi zaustavili, brez kakršnega koli nadležnega oknca
Forum je zaprt za komentiranje.