Najdi forum

Živjo.
Okna se mi različno odpirajo, ko kliknem na njih. Ena so pomanjšana, druga maksimirana. Ali se da to nastavit?
Win XP.

Katira okna??
Od internet browserja, windowsova sistemska, od različnih programov, od avta ali hiše??

Npr. kliknem na moj računalnik in se odpre majhno okno, zato ga moram povečat. Me razumeš kaj hočem povedat?

zdaj pa razumem 🙂

Ko zapreš okno, se njegove nastavitve shranijo, tako da bi se ob naslednjem odprtju morala ohraniti velikost in pozicija okna.

Vito, pojdi v Windows Explorer (seveda to okno maximize-iraj) –> klikni na Tools –> Folder Options… –> View –> in potem na Apply to All Folders. Tako se ti bodo vsi okni odpirali na stežaj odprti 🙂

Lp, Max

Ne bo čisto držalo tole, ker tisti Apply to All Folders velja le za pogled v oknu, ne pa za velikost okna.

Probaj odpret win explorer ga maximiziraj, naredi Apply to All Folders, naredi restore size za we in ga zapri. Ko we ponovno odpreš bo imel normalen size in ne maximiziran.

Ne!
Jaz pa mislim da moraš it na aplikacijo pa dat desna miš->properties pol pa tam piše Run: in zbereš Normal Window, Minimized ali pa Maximized.
LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close