Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek OK zdaj pa iskreno – katera sorta alkota vas najbolj zadane

OK zdaj pa iskreno – katera sorta alkota vas najbolj zadane

Pivo: omami precej hitro – v parih minutah – 5+ volumskih % alkota, kaj šele 8+, a hitro spusti.

Vino: nekje 12 volumskih %+ alkohola: traja 15 minut da prime, drži kar nekaj časa ( uro in pol), če ga spiješ naenkrat nekje eno buteljo ali dve, lahko tudi “black out” za dve uri naprimer – da se ne spomniš, kaj se je dogajalo 🙂

Bubbly – alias penina, šampanjec, prosecco: hitro prime, a hitro spusti ( prime v 5ih minutah, v pol ure spusti omamljen učinek)

Žgano: pri meni – lahko stankam flašo tekile, gina, karibskega ruma, viskija,  pa ne bo omamljenosti…. Zanimivo. Nič.  Kaj sem torej – nezemljan?

Borovničk, koktejlov in likerjev ne pijem, ker ne maram cukrastih zadev, mi gre na bruhanje. Nimam sicer redne pivske kondicije, torej alkoholne tolerance. Vsaketoliko poleti v kakšni dobri družbi paše – ne tankam pa redno.

Pa vi?

Zadane? Si potem zadata?

Mene zadEne gintonik. Počasi in z andohtjo. Po njem sem res zadEta.

Najraje imam vino,rdeče ali belo,ni važno,obožujem ga!

Mene me dober sex vrze dol.

Absint.

šmarnica ali pa domač šnops (neredčen z vodo +60%)  – to te ubije, če ne, pa to dvoje  zmešaš 🙂

Mene so v mladosti kakšni sladki likerji, kasneje pa dvakrat absint, pa neko rusko žganje iz pese.

Poznam pa tri ljudi, ki so probal močeradovc in se jim je za cel vikend čisto zbrisal spomin.

Odgovor na objavo uporabnika
poletna tema v času kislih kumaric, 19.07.2021 ob 16:35

Pivo: omami precej hitro – v parih minutah – 5+ volumskih % alkota, kaj šele 8+, a hitro spusti.

Vino: nekje 12 volumskih %+ alkohola: traja 15 minut da prime, drži kar nekaj časa ( uro in pol), če ga spiješ naenkrat nekje eno buteljo ali dve, lahko tudi “black out” za dve uri naprimer – da se ne spomniš, kaj se je dogajalo 🙂

Bubbly – alias penina, šampanjec, prosecco: hitro prime, a hitro spusti ( prime v 5ih minutah, v pol ure spusti omamljen učinek)

Žgano: pri meni – lahko stankam flašo tekile, gina, karibskega ruma, viskija,  pa ne bo omamljenosti…. Zanimivo. Nič.  Kaj sem torej – nezemljan?

Borovničk, koktejlov in likerjev ne pijem, ker ne maram cukrastih zadev, mi gre na bruhanje. Nimam sicer redne pivske kondicije, torej alkoholne tolerance. Vsaketoliko poleti v kakšni dobri družbi paše – ne tankam pa redno.

Pa vi?

Vino še najbolj spravi na kozlanje drugi dan. Za popoln zadetek mešaj žganje in pivo/vino. Mogoče se zbudiš.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close