Ojoj ta reč!
Hoj!
Nekaj mnenj bi rada dobila od vas, v upanju da me boste razumeli.
S fantom sva skupaj že več kot štiri leta. Glede spolnosti me nikoli ne zadovolji dovolj, orgazma še sploh nisem doživela, sploh ne vem kako to zgleda? Res mi je že kar nekoliko dolgčas v postelji, vedno eno in isto, mal predigre in takoj akcija, je to normalno? Ljubim ga in vem da tudi on mene, ampak ta dolgčas, res ne vem? Kaj mi svetujete? Me ne ljubi dovolj, al kakšen bi bil lahko vzrok? Tega mu ne upam povedat, ker ne vem kaj si bo mislil!
Za ženske ki se zelo hitro vzburijo in navlažijo je to normalno. Za večino ostalih pa je predigra pomembna in traja ponavadi dalj časa kot sam odnos.
Ali orgazem doživiš če se zadovoljuješ sama? To je prvi pomemben podatek. V primeru da ga, potem v spolnosti z njim nisi povsem sproščena, ali pa je premalo predigre, kot sem ze oemenila, ki pa je tudi pomembna. Povej mu kaj ti je všeč in kaj ti ni.
Kdor jezika špara ta strada.
Povej mu, kaj ti je všeč in kaj ne in da bi tudi ti rada prišla do vrhunca. Če mu je kaj do tebe te bo poskušal zadovoljiti na vse možne načine, če ne zamenjaj!!!!!!!
Ti si prva in edina, in če boš zadovoljna in zadovoljena ti, bodo tudi vsi ostali okrog tebe zadovoljni.
Živjo!
Se mi zdi, da o spolnosti ti in tvoj fant prav malo vesta, zato predlagam, da si razširita obzorja – s knjigami seveda, predlagam dva naslova:
Moški in ženske v spalnici (Gray)
Orgazem brez meja
Pa ne misliti, da so to edine knjige – cela vrsta jih je o tej pomembni temi – kar veselo v branje – če fant ne bo za branje, mu kakšno knjigo samo malo nastavi kam, morda ga prime firbec – vsaj sama se izobražuj, da prideš do zadovoljstva v spolnosti – ki je pomembna za nadaljevanje odnosa!! Pa ne misli, da si edina, ki ne doživlja orgazma, po statistikah jih je kar nekaj. Predvsem pa je pomembno to, da se da pomagati, ko malo več veš o svojem telesu.
Lep pozdrav!
Forum je zaprt za komentiranje.