Najdi forum

Oil of Olaz

a katera uporablja to kozmetiko? Sprašujem po izkušnjah, saj me mika, da bi si nabavila to kozmetiko, mislim kremo, tonik, čistilno mleko.

Ta firma testira in mi na kraj pameti ne pade, da bi jo kupovala in s tem podpirala mučenje ubogih živalic. Upam da tudi tebi ne.

Jaz imam bolj mastno kožo in sem imela za poleti Oil Of Olaz Touch fluid. Bil mi je krasen, saj zelo lepo navlaži kožo in je nič ne masti. Uporabljam pa tudi njihov tonik s sadnimi kislinami in mi je super.

Kje dobim to znamko, v DM?

Pa sej ne morem verjet…kaj pa TESTIRANJE!!!!!!!!!!!!!!!

alja tudi mene jezi da to počnejo vendar ne vem kdo pa ne!!!!?????

Hana, kaj ne veš kdo pa ne??????????? Sej ja obstaja spisek katere firme testirajo in katere ne!!!!!!!!!!!!

vrjamem!!

kje ga pa lahko najdem??

Čara tudi jaz sem imela touch in je bil super zdaj ga več nimam in imam kremico termal S2 od vichy in mi je všeč!!

Živjo,
spisek najdeš na straneh od PETA-e (www.peta.org). So precejšnji skrajneži (npr. zagovarjajo tudi izpustitev vseh domačih ljubljencev iz “ujetništva”), je pa spisek zelo informativen, npr. koncern P&G (ki preizkuša na živalih) ima v lasti cel kup blagovnih znamk (a la always vložke, pampers plenice, …), tam so našteta bolj ali manj vsa njihova hčerinska podjetja. Praktično pa npr. ni izdelovalca britvic, ki ne bi preskušal ipd.
Kot smo že enkrat pisali, je na embalažah mnogih podjetij znak, da ne preskušajo na živalih, dejansko pa kupujejo sestavine za svoje izdelke od podjetij, ki preskušajo (Bodyshop je tak primer). Vsi SPF-ji naj bi bili (v neki fazi svojega razvoja) tudi preskušeni na živalih. Vsaj, ko so jih prvič preskušali. Pa jaz zato ne bom hodila po soncu brez zaščitnega faktorja. Sicer pa poskušam, kjer se le da, uporabljati tovrstno neoporečen izdelke.
LP

hvala
morem rečt da sem šokirana in da pretežno imam stvari ki sem MISLILA da niso testirane na živalih in sedaj ugotovila boje!!

od zdaj bom bolj pazila na to!!!!

hvala buba za informacijo!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close