Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek OI 2012 – čvek

OI 2012 – čvek

Evo, da se ne bomo vedno ukvarjali z enakimi “problemi”, odpiram temo o OI 2012. Za začetek napišite katere športe boste spremljali in pri katerih pričakujete medalje od naših športnikov. Lahko pa dodate čvek tudi na splošno o olimpijskih igrah (to boste tako ali tako :))).

Prejle sem malo gledal ženski badminton :)) Zanimiva zadeva, badminton je najhitrejši šport na OI. “Žogici” so izmerili hitrost nekaj nad 400 km/h !!! Sam tako za informacijo :))

Jaz pa ravnokar poslušam kako hrvaški selektor nadira rokometašice, ki izgubljajo od Brazilk.

Plavanje čez ovire!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Zagotovo bom pogledala kakšen zanimiv rokomet (moške in ženske) pa atletske discipline, ostalo bolj ne.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

In kdo je zmagal na koncu?

Brazilke. Ampak res za las.

Meni so malo sumljive te brazilske rokometašice. Njihova taktika mi ni čisto jasna. A si ti slučajno snemala tekmo, da jo malo preštudirava?

Ne, jaz sem tekmo ujela čisto na koncu, ko je bilo praktično že vse izgubljeno. Nisem vedela, da te zanimajo ženske tudi v grobih športih. A ti je katera olimpijka luštna? Ne bom nič jezna. :))

Zdaj še ne vem, če mi je zanimivo. Zato sem te pa vprašal, če imaš posneto. Da bi videl, če se da kaj uporabnega potegnit iz take tekme.

Za olimpiko pa tudi še ne vem. Bom zdaj bolj ocenjeval pa ti sporočim rezultate :))

A si dobila “mail” ?

Sem ti že odgovorila.

A na tistega ob 19:24 o miši?

Par minutk kasneje je bilo to.

No odgovora nisem dobil. Paro pa lahko vidiš na zgornjih temah :))

Oziroma zdaj so spodnje :))

[/quote][/quote]

A je kaj spremenjeno, ali je bilo tako?

Stavek “Ta je tvoj zadnji, ki sem ga prejela” je odveč v tem postu.

Ampak si ga napisala? Samo pod mojim?

Ja, ta stavek je bil napisal posebej.

Potlej je pa vse vredu. Grem raje naprej Olimpijske igre gledati.

Vidim, da te je romantika hitro minila. Moški pač.

Če uporabim besede človeka brez muk: se najdejo lepše tudi v nižjem cenovnem razredu :))

Če uporabim besede človeka brez muk: se najdejo lepše tudi v nižjem cenovnem razredu :))[/quote]

Izbirčnež! ;)))

Če uporabim besede človeka brez muk: se najdejo lepše tudi v nižjem cenovnem razredu :))[/quote]

Izbirčnež! ;)))[/quote]

ka č’mo tak sm :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close