Najdi forum

Ohridsko jezero

Zivjo!

Z mozem se pogovarjava, da bi sla na dopust na Ohridsko jezero. Pa me zanima ce ima kdo kaksne izkusnje od tam? Predvsem me zanima, kaksni so ljudje in koliksna je guzva, ker bi rada malo bol miren dopust… in pa ce ima kdo kaksno priporocilo za kaksen apartma…

Lep pozdrav

Če greš na forum “kam in kako na počitnice” (kamor tole vprašanje pravzaprav spada) in vklopiš iskalnik, se najde nekaj Ohrida …

Bili že 3x!Svetujem vam, da se nastanite v mestu Struga , kjer sta dva hotela in veliko app in velika plaža, kjer se lahko kopate.V mestu Ohrid se nimaš kje kopati, to je mesto hotelov, pa tudi cene so višje.Struga je oddaljena od Ohrida le 13 kilometrov, mi smo lani bili v hotelu Drim, ki ima 4 zvezdice pa še relativno poceni je za naše razmere.Stoji pa na plaži.Okoli se lahko vozite s taxiji, ki so zelo poceni, v trgovinah je pa tudi vse zelo poceni za naše razmere.Pot je pa dolga, mi smo prespali v Beogradu in še Skopju, ker smo si hoteli ogledati mesto.Na žalost, je Makedonija zelo nazodovala in je še vse isto kot pred 30 leti, ko sem bila prvič.Ceste zelo slabe…ljudje pa prijazni.
Mi smo šli potem še v Albanijo, kjer smo preživeli še en teden.
Skratka priporočam, saj imate kaj videti in doživeti!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close