Najdi forum

Ohrid 2013

Pozdravljeni.

Z tremi prijatelji se nameravamo v sredini augusta odpravit na Ohridsko Jezero, potovali bomo v lastni režiji ker imamo še kako noč 2 ali 3 prenočiti kje drugje preden prispemo dol ( Nekakšen road trip po balkanu ), v mislih je bila Banja Luka, Sarajevo… Zanima me če ima kdo kakšne izkušnje z potovanjem do tja, in nasploh če se dogaja tam kaj ali kako. Namen je pač oddih, uživancija, čaganje in take zadeve kar se pač spodobi za 25 let “mlade” fante :).. Vsaka informacija je dobrodošla.

Lep pozdrav

Sodelavec je bil prejšnji mesec tam. Potoval z avtom. Pravi, da so cene ugodne. Če hočeš informacije iz prve roke posreduj mail na katerega ti bo napisal kar želiš vedeti.

Ja hvala lepa za prijaznost. Če lahko mu kar to sporočilo posreduj kar sem ga objavil za naslovno in mi lahko na krajnc.88@hotmail.com napiše kako in kaj v par stavkih. Bi bil zelo hvalježen kajti vsak nasvet in informacija šteje. Najlepša hvala še 1x

http://www.rtvslo.si/popotnik/anejka/po-bivsi-jugoslaviji/1993

Če ti bo kaj v pomoč, če te kaj konkretnega zanima vprašaj.

Super odlično. Zelo sem hvalježen za tole. ;)..

Zanima me še samo če ve kdo kaj povedat o nočnem dogajanju v samem ohridu ? Cene pijač po barih zvečer itd. Hvala

Kec- si dobil informacije iz prve roke?

Kec, pijače v samem Ohridu so podobnem našim, malo ven iz Ohrida je vse precej precej cenej. Dogajanja je polno res, polno barov, gostilnic, trgovin…

Sem dobil ravno prebiram mail. Najlepša hvala vsem za info. ;).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close