Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek OHOHO NOVI POSNETKI VIZJAKA – sodniku bo jajca strl

OHOHO NOVI POSNETKI VIZJAKA – sodniku bo jajca strl

Gospod Vizjak je eden od največjih poštenjakov, ki vse dela samo v dobro vseh nas tako kot gospod Janša, da bi imeli najboljšo demokracijo na svetu. To je samo podtikanje z lepljenko. Gospod Vizjak nikoli ne bi kaj takega govoril, če bi vedel da ga snemajo.

Odgovor na objavo uporabnika
kako kaj danes, 04.11.2021 ob 09:40

Mene spominja na tiste trole iz risanke Frozen.

Btw: je JJ že kaj čivknil o tem?

VSE TIHO JE BILO

https://www.youtube.com/watch?v=8U9AP1Rh8V8”

https://brezgreha.si/

Kdor je brez greha, naj prvi vrže kamen!

Minister Vizjak v obrambi svojih koruptivnih praks pravi, da naj vanj prvi vrže kamen tisti, ki je brez greha. Ker pri tem spodbuja napad na uradno osebo, smo razvili orodje, s katerim ga lahko uslišite, a se izognete nasilju in kazni.

Če torej še niste spodbujali gospodarskega kriminala in utaje davkov, trli jajc sodnikom, privatizirali javnih vodnih virov ali oškodovali davkoplačevalskega denarja, potem vrzite virtualen kamen v Vizjaka!

a je še komu zanimiv odziv JJ na twitterju:

Spoštovana! “Poročanja”

žal ne spremljam več. Odkar ste me v veliki vnemi po “svobodi medijev” blokirali na Twitterju, niti od daleč. Prosim, da PR službo

ne utrujate s prošnjami po komentiranju izpostave

, zamaskirane v medij.

Spoštovana!
“Poročanja” @POP_TVprogram žal ne spremljam več. Odkar ste me v veliki vnemi po “svobodi medijev” blokirali na Twitterju, niti od daleč. Prosim, da PR službo @vladaRS ne utrujate s prošnjami po komentiranju izpostave @StrankaLMS, zamaskirane v medij. pic.twitter.com/zpVKceYNHT

— Janez Janša (@JJansaSDS) November 5, 2021

A ne me basat…Jansa je koncno zaprl svoj gobec?

Pa še vedno ne obvlada drugega sklona. To ne moreš verjet, ti sdsovski “domoljubi” ,se vsi  norca delajo iz slovenščine.

Mogoče bi mu pa madžaršcina šla bolje?

Predsednik vlade je javni uslužbenec, sicer izjemno pomemben in z veliko odgovornostjo, a je enako kot vsi drugi predstojniki po zakonu o medijih dolžan odgovarjati na vprašanja. pic.twitter.com/RUJK5xN0bV

— Grega Repovž (@gregarepovz) November 5, 2021

in pa predvidena kazen

Globa za kršitev določb ZMed
ZMed predvideva globe od 2.086,46 do 20.864,63 EUR za organ, 500,75 EUR za odgovorno osebo in 250,37 EUR za fizično osebo: pic.twitter.com/uNvv40yXrc

— Matej Klarič (@Matej_Klaric) November 5, 2021

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close