Najdi forum

Ohcet

Septembra planirava poroko, vendar prostora za slavje – ohcet – še nisva izbrala. Resda je že malce pozno, vendar vas prosim za kakšnekoli nasvete, priporočila, kje je okusna , prijeten prostor,.. in sicer za cca 170 povabljenih.

Kar se hrane tiče zagotovo, glede števila pa najbrž:

Zemono pri Vipavi.

Pozdrav
Amalija

Najprej nam moraš zaupati, iz katerega konca prihajaš….

z Okolice Ljubljane, samo gostilno pa lokacija niti ni tako pomembna; širša okolica Lj, gor. ali dolenjska

moj bratranec je našel kraj za praznovanje tako, da je šel na agencijo za poroke in oni so mu svetovali nekaj predlogov in potem sta jih z zaročenko obiskala in izbrala Tulipan v Lescah, ker sta pač iz Kranja. Sploh pa imajo tam sobe za prespati, ker bo kar nekaj otrok na poroki. Poroko imata namreč jutri.

Veliko sreče pri izbiri.

Aja, nas bo na zabavi “samo” okoli 50.

Mislim, da imajo v hotelu v Šmarjeških toplicah toliko prostora, pa ne se ustrašit, ker je hotel, saj ni skoraj nič dražje od ostalih restavracij.
Sicer pa na dolenjskem edino to, 150 ljudi sprejmejo na Prepihu (smer Gorjanci), 150 v gostilni Luzar v Škocjanu, pravijo da 200 v gostilni Pugelj, ampak to tazadnje ni preverjena informacija. Ali pa Tango na Otočcu, samo moraš vedeti, da tu pa ne moreš dati ljudi v kolono sedet, ampak so po saparejih. Meni osebno je to zelo zanimivo, za mojo žlahto pa to ni glih.
Sicer pa tudi v Štorovju gre veliko ljudi notri.
Najbolje pa bo če preveriš.

Gostilna Pri Japu v okolici Radohove vasi oz. Temenice, ali če morda veš za Štorovje-sam mal naprej, majo kozolec, prostore v gostilni skupno cca 160 ljudi Tel: 01/7874089. To je na poti na grad Bogenšperk.

Veliko sreče na vajini nadaljni skupni poti!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close