oh to valentinovo
Ja ne vem no, glede na to, da je bil njen odgovor na vprašanje zakaj njemu, da se ji je to zdelo primerno. Ne vem, če je to ravno tak nedolžno, glede na to, da pa kak drug sodelavec pa ni nič dobo :)[/quote]
Ne sekiraj se, morda pa bo naslednjo leto kaj drugače, ko ne boš nič izvedela, in bo mu srček ponudila kakšna mlajša in atraktivnejša sodelavka, ker na to očitno ne reagira, če ti gre tega govorit doma. :)))
Kaj pa ima ta sodelavka ali neki X človek veze s tabo oz . z vama?[/quote]
Ja glede na to, da pozna oba in ve da sva skupaj, se mi pač zdi, da ona malo pretirava s tem načinom izkazovanja naklonjenosti, in me to pač malo moti, on pa ker se rad poheca se mu to ne zdi nič takega 🙂
tinči123, ne nisem je vprašala.
Če zate to ni sprejemljivo se s svojim pogovori, da te skrbi in jezi, da te je strah, da bi ga tista ženska speljala. Predvsem pa ti ni treba normalno pisat v narekovajih. Če se ti zdi, da paničariš, si zadaj 2 meseca, da boš dodajala izvirnost in lepoto v vajin odnos.
A se tebi zdi verjetno, da bi moški, ki z eno nekaj ima, domov prinesel bonboniero? Če je to naredil, sta dve možnosti: rad bi te malo podražil, naredil ljubosumno, v resnici pa si jo je kupil sam 🙂 ali pa da bi jo podaril tebi. Drugo pa bi rad, da ga rešiš pred njo :), kot nek klic v sili, krik po odnosu s teboj.
Kaj pa ima ta sodelavka ali neki X človek veze s tabo oz . z vama?[/quote]
Ja glede na to, da pozna oba in ve da sva skupaj, se mi pač zdi, da ona malo pretirava s tem načinom izkazovanja naklonjenosti, in me to pač malo moti, on pa ker se rad poheca se mu to ne zdi nič takega 🙂
tinči123, ne nisem je vprašala.[/quote]
Ampak tvoja negotovost ne izvira iz nje, ampak bolj iz strahu, kako se bo obnašal tvoj partner.
In očitno nimaš niti dovolj poguma, da se o teh rečeh, ki te begajo, osebno pogovoriš z njim.
In to je slaba komunikacija, ko se grizeš in živčkaš v sebi, si pa tiho.
Mene recimo to ne bi motilo, ker imam zaupanje vase kot moški.
No saj paničarim ravno nene, je pa res, da me včasih pa to zmoti. Drugače pa mu zaupam in vem, da če bi imel namen imeti kaj z njo, bi tako ali tako imel in verjetno ne bi vsega povedal.
Haha, no lucky me upam, da bo držalo to, da bi rad da ga rešim pred njo in da mu najeda, čeprav se mi zdi, da moškim kar ugaja, če jim kakšna lepa punca kaže naklonjenost 😀
Ja mogoče pa ta negotovost res izvira iz tega, kako se bo on obnašal, ker se meni zdi, da bi v kakšnem primeru moral on malo drugače reagirati kot reagira, ampak ok, je moški in pač reagira po moško :).
Drugače pa se o vsem tem pogovoriva in tudi greva čez to, ker pač ne morem biti tiho in držati v sebi :D.
Na prvo žogo je razumeti, da tvojemu njena pozornost ugaja, v nasprotnem bi ji vljudno povedal, da je oddan. Morda ti le sporoča, da ga zanemarjaš, da bi ga morala bolj ceniti, morda pa ni nič za tem in ti želi odkrito povedati, kaj se mu dogaja s sodelavko pa sam ne ve kaj bi.
Za kaj več komentirati, si premalo povedala.
Ja mogoče pa ta negotovost res izvira iz tega, kako se bo on obnašal, ker se meni zdi, da bi v kakšnem primeru moral on malo drugače reagirati kot reagira, ampak ok, je moški in pač reagira po moško :).
Drugače pa se o vsem tem pogovoriva in tudi greva čez to, ker pač ne morem biti tiho in držati v sebi :D.[/quote]
Slej ko prej bo pokleknil pred poplavo ženskih dražljajev kot vsak moški? 😀
Ja Calypso, jaz verjamem da mu pozornost ugaja, ker je tak tip moškega, ker se tudi on rad poheca z ženskami, no drugače pa ona ve, da je oddan, ker naju oba pozna :). Zdaj to da ga zanemarjam, ne bi ravno rekla :). No saj tudi jaz razmišljam, da to pač pove, ker z njegove strani ni nič, če pa ne drugega pa je vsaj dobra tolažba :P.
Pač neka čudna razmišljanja so se v meni pojavila, ko sem izvedela, da mu ena ženska kaže takšno naklonjenost (občasni dotiki, kakšen sms, ki ni v zvezi s službo) pa čeprav z njegove strani ni opazit nič kaj podobnega 😀
Ja Calypso, jaz verjamem da mu pozornost ugaja, ker je tak tip moškega, ker se tudi on rad poheca z ženskami, no drugače pa ona ve, da je oddan, ker naju oba pozna :). Zdaj to da ga zanemarjam, ne bi ravno rekla :). No saj tudi jaz razmišljam, da to pač pove, ker z njegove strani ni nič, če pa ne drugega pa je vsaj dobra tolažba :P.
Pač neka čudna razmišljanja so se v meni pojavila, ko sem izvedela, da mu ena ženska kaže takšno naklonjenost (občasni dotiki, kakšen sms, ki ni v zvezi s službo) pa čeprav z njegove strani ni opazit nič kaj podobnega :D[/quote]
Z njim reši, ne z nami. Razumem, da se zafrkavaš in za to pišeš na koncu velike d-je.
No, no Calyps, ne se razburjat, saj me ja samo zanimalo kakšno imate drugi mnenje o tem.
Če so tebi veliki d-ji dokaz, da se zafrkavam pa tudi ne vem.
A si že kdaj slišala, da je življenje lepše in je v življenju tudi lažje, če se nasmehneš in da tudi lepše zgledaš, ko se nasmehneš.[/quote]
Ne 🙂 hvala za razsvetljenje. Čemu služijo veliki d-ji? Če ne temu, da gre za (po)smeh?
mogoče si res malo pretiravala Calypso glede teh vlkih djev… meni se to ne zdi kot posmeh 🙂 ampak kot nekaj pozitivnega v vsem tem kar opisuje (za njo)
Kar se pa vprašanja tiče je možnosti več….. lahko tip z njo šmira pa pač prikazuje kot da ona hoče njega
lahko da mu ni kot je lucky me povedala
lahko da je klic po pozornosti (čeprav tegale najbolj dvomim osebno!) tipi načeloma tega ne delamo/jo na tak način……
Forum je zaprt za komentiranje.