Oh, ti pudri!
Spet sprašujem glede pudrov, ker nikakor ne morem najti pravega. Ali mi ne odgovarja tekstura, ali pa niansa…..
Zanima me, kakšna je razlika med pudroma Lasting Performance in Facefinity ter ali sta namenjena tudi mastni koži. Imam rumen podton kože, kakšen odtenek bi bil primeren?
Opazila sem tudi IsaDorin puder Hydralight. Piše, da je namenjen normalni in mastni koži. Kaj pravite o tem pudru? Ali je boljši kot Sheer to Cover?
Lep pozdrav in hvala za odgovore!
Pozdravljena!
Max Factorjev puder Lasting Performance je namenjen mešanemu in mastnemu tipu kože. Je kremozne teksture in zelo dobro prekriva.
Facefinity je ravno tako kremozne teksture in odlično prekriva. Namenjen je vsem tipom kože in je zelo obstojen. Osebno ga ne svetujem mastnim kožam.
IsaDorin puder Hydralight je teksturno lahek puder in je namnjen mešanemu in mastnemu tipu kože. Koži daje vlago in ne masti, vendar ni prekrivajoč.
Sheer to Cover-puder je za razliko od Hydralight-a veliko bolj kremozne teksture in bolj prekriva. Ne vsebuje olj. Lahko ga nanašamo po plasteh, kar pomeni: če želite dnevni make-up nanesete eno plast pudra na obraz, če želite bolj prekrivajoč make-up nanesete več plasti pudra na obraz. Puder se pri nanosu večih plasti ne svaljka.
Osebno vam svetujem Sheer to Cover.
Ko testirate barvni odtenek pudra v trgovini, odtenek ne testirajte na roki, ampak na predelu med brado in vratom. Glede nato, da je v trgovinah prisotna neonska svetloba, vam svetujem, da odtenek preverite tudi pri dnevni svetlobi.
LP Nada
Forum je zaprt za komentiranje.