oh tale moj Outlook
Živjo!
Spet me zeza Outlook … navadni, ni ekspresni. Ker sem imela pred kakim letom čisto zabasanega, so mi naredili personal folders, da se je tisti glavni del spucal. Seveda sem čez leto dobivala enormne količine pošte, zato sem spucala kar nekaj od nje (izvoz v datoteke), večinoma pa sem mapice kar brisala. Že ko sem Outlook zaprla, mi je crknil. Ugasnem stroj, danes zalaufam in outlook se mi spet noče odpreti. Odkar sem ga začela pucat, se mi sploh ne zalaufa, oziroma mi to rata v kaki uri ugašanja, resetiranja in ponovnega prižiganja.
Ali so te brisane datoteke-pošte, še vedno kje – nekje, da ga to še vedno štopa? Kako naj se rešim te živčne vojne? Imam Win XP in office 2000.
Usmiljenje …
LpMaruša
P.S. Poskusila sem tudi že narediti še eno pst mapco, pa nekako ne razumem kako to funkcionira, ker mi je ob kopiranje mapic tja tut crknil Outlook. Poskusila sem tudi že z Repairom, pa se mi cd sploh ne zažene :-S … Še dobr, da je petek ;-))
Hja, če mail zbrišeš, potem se preseli v mapo Deleted Items, če ga zbrišeš od tam, pa naj bi načeloma šel v večna lovišča.
Pojdi na menu Tools –> Options na jeziček Mail Setup in klikni na gumb Data Files. Tako boš videla kje se nahajajo pst datoteke in poglej kako so velike. Če klikneš na gumb Settings, potem dobiš novo okno, kjer imaš tudi gumb Compact Now, ta pa zares popuca tisti prazni prostor od mailov, ki si jih zbrisala.
Ka si tak hitro scagu no 🙂
Ajde, Maruška, greemo od začetka:
– Zaženi mrcino (Outlook 2003? se o tem pentljamo??)
– Orodja
– Možnosti
– Priprava pošte
– Podatkovne datoteke
– Nastavitve
– Stisni zdaj… Maruša, pa ne šefovega.
Lahko pa tut njegovega, če ti še ni nabavil Office 2003, kajti 2000 je že history. sorry zdej 🙂
Na, že dva sta scagala nad mano 🙁 Klinc pa tale outlook, se bomo pa vsak jutr eno uro crklal, da bo spet začel delat. Upam sam, da še on ne scaga nad mano :-O
Ma tale 2003 mi ne potegne lih … šefe ma že skos velke probleme, k dobi recimo po mejlu fajl velk 5 mega, mu pa kar cela mašina zmrzne. Da ne omenjam mojega doktorata, k sem v 2003 hotla v Wordu narest mail merge .. un čarovnik mi je več živcev požru kokr pa pomagal. v 2000 je pa simpl k pasulj …
Res pa je, da s takim načinom mišljenja ne bom delč pršla in eventuelno enkrat me čaka predaja … je treba naprej …
No, hvala vama obema, da sta si vzela čas zame … futr bo, k bomo spet mel kako pijanko ane? 😉
LpMaruša
P.S. A Limona se še kej javi????
Forum je zaprt za komentiranje.