Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek oh ta mlade

oh ta mlade

Ce se vcasih pocutis majhnega, neucinkovitega,
zatiranega in depresivnega, se vedno spomni, da
si bil nekoc najhitrejsi in zmagovalni spermij v svoji skupini.

Strokovna literatura pravi takole:

1. Pridobi njeno pozornost
2. Ustvari stanja njenih občutkov, da bo čutila neverjetno povezavo s tabo.
3. Ustvari stanja da je vzburjena, potrebna in privlačna
4. Ojačaj vsa ta stanja in jih poveži nase.

To je groba teorija potem pa so tu tehnike kako udejaniti vsako od teh točk. Stvar je ena težka psihologija. Obstaja pa literatura.

Načeloma ni važno a si grd, a si star ali ima ženska fanta ali moža. Baje se vse da. No, so pa tud baje ženske na svetu, ki hodijo “Znotraj mrtve” naokoli.

LP

ja, zelo verjetno da se da vsako ali (pa vsakega) položit. Samo za to moraš bit že ful psiholog pa umetnik igranja pa še marsikaj moraš znat , obvladat in imet. Skratka, mora te predmet poželenja imet za enakovrednega v vseh ozirih na istem al pa včasih še boljše, na višjem nivoju od sebe. Razen seveda preveč dominantnih, kjer moraš bit na nižjem.

če ima kaj v glavi, je ne boš dobil, samo sramoto si boš naredil!

Pač, bit moraš zapeljivec in osvajalec:)

No tinči kje si se zdej potuhnu, a ti je ratal al ne :))

Ja, seveda mu je ratal! O tem so podvomile le ženske.

V priklonu,

JOHANUS

Ratalo ja, le pri kateri – manj vredni, ki se hoče dvigniti s starcem??? Će ima mlada kaj pameti si bo kljub partnerju poiskala sebi primernega.

Abrahamovec2

Draga moja!

Tole glede šarmiranja ti dam prav! Ampak šarmiranje in telesna privlačnost sta dve povsem rani zadevi! Po moje se strinjaš! Midva sva povsem istih let in me malce žalosti, ko tako mlade punce razmišljajo tako staromodno (joj ti straejši moški so pa tako šarmantni – bi prej rekel punce naivne tipi izkušeni)!

lp fresh

Dragi moji!

Sem malce prebiral vaše komentarje im mnenja in zgražanja!

Prvo bi rekel kapo dol našemu tinčiju – moderni zakon pomeni položit vsako pizdo, ki ti pride na pot (zdaj vem česar nočem) Za primer: TIAZOYA si se takoj odzval pa sploh ne veš kaka je, ti TIAZOYA si pa tudi taka intelektualka kot naš abrahamovec!

Poveš šarmanten moški in ti s tega kar je napisal si takoj sklepala, da je ŠARMANTEN ali kaj – lepo te prosim punca! Kouk si pa stara sploh??? Bi se tudi poševila z vsakim kajne!

Mladi zajci, stari pa izkušeni in počasni hm mogoče v teku! Ne posploševati iz lastnih izkušenj!

Vem, da nisem popoln, ampak vedi da sem si pri 24 letih nabral dovolj izkušen, da mi ni treba šarmirat ženske, ampak sem lahko zanjo samo privlačen!

Da potegnem črto! Jaz upam, da če te bo punca hotla, da jo dobiš, ker verjamem, da si je ne boš vzel na silo (za sex pa sta potrebna dva oz. trije ali več kajne 🙂 )

JAZ UPAM, DA MI V TVOJIH LETIH NE BO TREBA VEČ TAKEGA NAČINA SAMOPOTRJEVANJA!

LP fresh

ps če pa res rabiš kak nasvet od nas “neizkušenih zajčkov” pa kar povej, mogoče ti pa lelahko pomagam!

Iz lastne izkušnje ti povem, da ni bolj neprijetne zadeve, kot osvajanje starejšega sodelavca, do katerega ti niti najmanj ni. Še posebej, če prideš v novo službo in je on na višjem položaju – gre pač za spolno nadlegovanje.

Moški bi pri osvajanju morali upoštevati odziv ženske – če je ta povsem hladna do vas, bodite pošteni in jo pustite pri miru.

Ne glede na starost je za krajšo, daljšo romanco, skok čez plot ali pa za resno zvezo nujno potrebno ena stvar – medsebojna privlačnost! Če te ni, gre za sluzasto vsiljevanje in posiljevanje.

Pa še to – bolj ko je moški samozavesten in zrel, lažje sprejme zavrnitev.

Samo moški, ki obupno potrebuje potrditev, bo na forumu spraševal, kaj je narobe s ‘ta mlado’, da ji nisem všeč. Nič ni narobe z njo – enostavno je ne privlačiš.

Glede na to, kako si jo opisal, bi tudi rekla, da ima po vsej verjetnosti že partnerja, ki jo privlači in zadovoljuje – spolno potešena, zadovoljna, uspešna ženska nima potrebe, da bi se od partnerja ozirala drugam.

no a si jo podru al ne?

joj čist ste me zrajcal…jaz že dalj časa fantaziram o sexu na delovnem mestu…no ja sicer ne bi kr enga ampak en sodelavc me je res znal zrajcat…starejši je bil od mene 8 let stara sem pa 21…sicer se pa tud abrahamovca ne bi branila če bi bil hud…

Njej očitno nisi všeč, nič noče met s tabo, kr sprijazni se s tem. Življenje ni potica, vsega ne moremo imeti.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

TINČI

Upam da imaš hčerko, ki je tolko stara kot tvoja “ta mlada” sodelavka. Poskušaj si predstavljati svojo hčerko z enim pohodnim starcem pri 50.

Sram te je lahko že če misliš na to!!!!!!!!!

Če se mi kdo gnusi so to stari uslinjenci, ki se ne morejo sprijazniti s svojimi leti oz. andro pauzo.

TINČI, kar odrezala bi ti ga.

tinči,

ta ženska verjetno ima svoje ideale, je realna, če je mlada in prijetna je tudi zaželjena in ljubljena.

Torej – če jo zares želiš osvojiti ji delaj usluge, bodi prijazen,…. pusti bivše
ljubice, ki ji ne segajo do gležnjev???? – bodi njen in mogoče ti bo uspelo.

Veliko uspeha (meni je uspelo) in javi se.

Boris

Bravo naga !!!!!!!!

Morda pa ona vendarle bolje intelektualna

🙂

Poljub je kralj dotikov

Naga kaj če bi se oblekla in potem spremenila svoj “nick” v GLUPA?

ja nam dvajsetletnicam so všeč moški pri pedesetih če ima nabito denarnico drugače ga še pogledamo ne:)) sprijaznite se že s tem moški pri pedesetih. imam pa raje enega pri tridesetih bom imela še dolgo časa kaj od njega:))))

Če sta oba za to, zakaj pa ne.

Naj naštejem samo nekaj stvari, ki bi jih morala upoštevati:

1. Pregovor: Ne serji ga tam, kjer ješ.

2. Žena ve za tvoje skoke čez plot? Če ne ve in te srčno ljubi, potem je molčanje laž, lagati pa ni lepo. Z mračno skrivnostjo na duši tudi ni lahko živeti. Tudi ljubiš je ne.

3. Kaj če se dekle zaljubi vate? Ti povem, da boš enkrat naletel na mino.

Res, leta niso važna. Je pa zame važen način. In ne način seksa. Pač pa oseba, morala, načela,.. Boste rekli, da sem starokopitna, da nimam za seboj dovolj pomladi, če tko razmišlam? In pol bom spet jaz tista ta čudna, kot se to pogosto ( prepogosto) dogaja na tem forumu. Ja, se strinjam da sta za avanture in spletke ter seks potrebna dva. In če obema tko paše, če sta oba tako potrebna, če obema nekaj manjka doma, če imata oba tako malo morale in spoštovanja do drugih (njunuh partnerjev), naj to počneta. Samo ne mi pa vsevprek ponujat in razlagat, da je to normalno!! Tinče, pa še to bi te rada vprašala, kakšen je to moderen zakonski stan? Otrok res nisi nikjer omenjal, pa naj jih jaz. A vi, ki skačete iz cveta na cvet, razderate družine, svoje in od svojih ljubic/ljubčkov pomislite na te člane družine? Veste kako se pomanjkanje prej omenjenih moralnih vrednot pozna pri njih? Se mal pa se bomo lahko pred svojimi otroci skrival. Pa verjem Tinče, če bi okrog mene kakšen postaven, šarmanten, gentelmenski moški skaku, bi ga mela za kretena. Morda tista tvoja mladenka dokazuje, da so še dekleta s svojim ponosom. Takih manjka!

Lep pozdrav, pa upam, da se boš dons fino s svojo ženo “crklau”

Vključujem se v pogovore, da bi videla, če še kdo tako razmišlja, kot jaz.

Vaši odgovori so za ali proti. Tisti, ki ste proti, tako kot jaz, ste najbolj proti zaradi žene in otrok. Jaz sem pa proti, ker je to laž.

Moje moralne vrednote so drugačne od tistih, ki so družbeno priznane. Zato pa še niso slabe. Trudim se razumeti varanje. Pri živalih, npr. pri psih, je tako, da dobijo, ko je psica vroča. Ne psu, ne psici ni važno, s kom so. Seveda obstajajo snubitve pred parjenji, vedno jih izvaja pes.

Slovenci smo na podlagi znanstvenih odkritij uzakonili, da varanje ni greh. Ljudje smo sebični, zato nam ni prav, da nas partner vara. Bojimo se za ugled, materialni položaj, varnost, osamljenosti,…
Zato je zakon dobil v družbi široko podporo. Ni pa prav, da se borimo proti človeški naravi. To je enako, kot kumunizem, utopizem, … ko so skušali delovati proti ekonomskim zakonitostim. Ni se obneslo. Naše potomce pa enako vzgajamo, na moralnih vrednotah, ki izhajajo iz sebičnosti in strahu. Tudi sebi smo dolžni pošten odgovor. Ne rečem, da vem, kaj je prav. Dokler pa ne vem, ne morem obsojati.

Stari, oladi. Če ti dekle ne daje očitnih signalov roke stran.

A si že pomislil na to, da ji pač nisi všeč in da ji pač ne potegneš!!!!

A veš da nismo vse ženske za avanture, da nam tud kakšne stvari več pomenjo kot pa sam ta tvoj seks!!!

Pa drugač se s tem nimaš kaj hvalit, s kokim si spal!!! Vsak ga zna not porint!!! Sam je razlika kateri in kako!!!

Sicer je pa škoda besed!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close