Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek oh, smrk….

oh, smrk….

https://www.rtvslo.si/svet/evropa/nizozemski-najstnik-si-je-na-sodiscu-izbojeval-pravico-do-cepljenja/595068

Človeška norost nima mej.

Namesto, da bi se boril proti diskriminaciji in fašizmu, je dosegel še več diskriminacije.

Uf kaka lepa severnjaška genetika. Lej kake lepeeee oke. Lej kaka lepa barva las… Leeej lej…

Odgovor na objavo uporabnika
Janez810, 24.09.2021 ob 10:51

Uf kaka lepa severnjaška genetika. Lej kake lepeeee oke. Lej kaka lepa barva las… Leeej lej…

A tisto, da je slika simbolična je preveč črk za prebrat? 🙂

Kaka južnjaška inteligenca…lej lej…

robi445, 24.09.2021 ob 10:40

Človeška norost nima mej.

Namesto, da bi se boril proti diskriminaciji in fašizmu, je dosegel še več diskriminacije.

Me zanima kaj bodo z objavljanjem tega cukra dosegli mediji. Jaz samo še naslove preletavam, se mi sploh ne da več brat.

kekecinpehta174, 24.09.2021 ob 11:07

A tisto, da je slika simbolična je preveč črk za prebrat? 🙂

Kaka južnjaška inteligenca…lej lej…

Ja. Pac slika nekega turskega otroka. Seveda da sem prebral.

Halo ne vi meni. Vidim jaz kaksna je statistika. 90% je črnih oči. Ne ti ali pa vi, meni da je to vse od dol. Zadnjic sem bil v centru… In grem mimo zmajskega mostu in vidim eno zensko tam srednjih let kako drzi novorojencico… Tam kaksno leto… Mogoce niti to. Lep otrok. Sladek itd… Pa pogledam oci..  ??… Kaj ste otroku naredili. Sploh nisem vec hotel gledat.

Pa za ameriko pise da zginjajo modre oci. Da jih scasoma nebo vec. Pa je kolk cca 170miljonov? (nevem tocne st.)… Ne pa slovenija.

Geni severnjaski arijski germanski tirolski oci pa crne..  Mislim halo?

Jaz turcin pa, ne…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close