Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija ogled zbrisanih datotek, internet

ogled zbrisanih datotek, internet

Rada bi poiskala naslov neke teme na internetu, ki sem ga pomotoma zbrisala iz seznama priljubljenih. Na XP se mi pri orodju, možnosti, pokaže zasebnost, splošnost, spletne možnosti,.. nikjer pa ni ogled datotek.
Upam, da sem dovolj jasna. Pri starih Windowsih sem šla na internet, možnosti v orodni vrstici in sem našla ogled, kjer so bile prikazane vse obiskane strani in predmeti za določeno obdobje. Na novih tega ne znam!!
Vse kar je, je počisti, rada pa bi si prej ogledala in šele potem počistila.
Ne vem, če sem bila jasna, prosim vas za pameten nasvet.
Hvala in lp

Zdaj imaš najbrž Firefox, prej pa si po spletu surfala z Internet Explorerjem.

V FF pojdi na menu Go, potem pa na History in tu vidiš vse svoje obiske.

Hvala, hvala!!
Ampak, če imam v zgodovini označeno 0 dni, mi ne vrže nobenega podatka. Kaj storiti v tem primeru?
Imamo namreč dva diska, na enem sem našla nekaj uporabnega, na drugem ni označeno nič, tako da tudi v zgodovini ni nič. Verjetno se je mož igral in vse pobrisal, sranje. Ne vem, zakaj?!
Lp

Hehe se je igral ja :)) Jaz vem zakaj je pobrisal zgodovino in jo postavil na 0 dni, ampak ne bom klele govoril, da ne bom kriv za kakšen družinski spor :))

Kaj storiti v tem primeru?
Odvisno kaj je vse zbrisal. Ne bo pa prav enostavno priti do podatkov, če ne že skoraj nemogoče.

Ja, ja, mi je popolnoma jasno! Zdej bodo na vrsti hudi pogovori..
Še enkrat ti hvala za informacije, sem bolj teslo za računalnikom.
LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close