Oglaševanje novega leta novembra je BOLANO
Ojoj914, 19.11.2021 ob 17:41
Laki123, 19.11.2021 ob 17:37
Bolno, 19.11.2021 ob 03:24
Ni imena, 19.11.2021 ob 03:13
Bolno, 19.11.2021 ob 03:01
Ta beseda se v Sloveniji piše brez AAAAAAA
Mi je vseen. Poanta je napisana. Bolano vse skup. Ok? Boš preživela?
Ne boom. Ker nisem bolAAAAAn. Pri moških pa pišemo AAA, zato bom preživel, brez A.
KAj nisi bolAAAn? si pol BOLN?
ali pa si hvala Bogu zdrav 🙂
Ti si očitno bolestan.
Nemozete vi zdravi bez vredjanja nikako a?
Vi zdravi nemorete nikakor brez žaljenja
Pa vam kdo drži pištolo na glavo, da morate vse to gledati in kupovati? Res se čudim, kako zelo tile okraski psihično vplivajo na vas in kakšno dramo zganjate. Meni se zdi en kup stvari bolj bolnih kot to, da oktobra prodajajo božične lučke. Pa naj, če jim paše, če jih nihče ne bi kupoval, jih ne bi. Kdo pa potem to kupuje, če ste vsi taki ozaveščeni nepotrošniki?
Res ne razumem. Jaz grem v trgovino, ko meni paše. Kupim tisto, kar rabim ali želim. Hišo okrasim, ko meni paše. Če me moti božična krama v trgovinah, je ne gledam, če me moti božična glasba na radiu, ga ugasnem. A ste neke vrste mentalni invalidi, da tega ne zmorete?
Folk, zaradi mene zapravljajte tisti ki to želite kolikor hočete, eni ste kot vedno zgrešili poanto zaradi ene, ki ponoči ne more spat in se gre slovnico, pa tudi če je samo v gatah na mrazu. Ne gre samo za kupovanje, gre za oglaševanje in posiljevanje z oglasi reklamami nasploh. BOLANO! Živeli norci.
Ni imena, 19.11.2021 ob 19:09
Folk, zaradi mene zapravljajte tisti ki to želite kolikor hočete, eni ste kot vedno zgrešili poanto zaradi ene, ki ponoči ne more spat in se gre slovnico, pa tudi če je samo v gatah na mrazu. Ne gre samo za kupovanje, gre za oglaševanje in posiljevanje z oglasi reklamami nasploh. BOLANO! Živeli norci.
oglaševanje kot biznis živi samo zato, ker nekdo vso to kramo kupuje. Brez kupovanja ne bi bilo ne reklam, ne posiljevanja z okraski oktobra.
Forum je zaprt za komentiranje.