odvzem vozniskega dovoljenja
vceraj sm napihav0.86 promila in so mi zacasno vzeli v.d
kaksen je postopek da ga pridobim nazaj cimpre ker ga rabim zaradi voznje v sluzbo in imam dva solo obvezna otroka k jih moram voziti v solo
problem je k sm pred1.5leta nazaj dobiv tudi za radar9tock
drugac pa nism mev problemov ze okoli16 let.
slubo imam30km dalec in delam ponoci in nimam drugega prevoza kot avto
lahko izgubim sluzbo
a se lahko napise prosnja za zacasno vrnitev in potem se po obravnavi za pogojni izpit na navaden list a more biti kaksen obrazec
hvala za odgovor
Pozdravljeni, prijavite se na kontrolni zdravniški pregled. Ko ga opravite lahko najprej podamo predlog za za vrnitev začasno odvzetega v.d. in nato, ko bo prišel sklep o prenehanju veljavnosti lahko podamo predlog za t.i. pogojno. Brez pregleda ne morete nič. Na spodnji povezavi imate seznam izvajalcev pregledov. Lp
pozdravljeni
ali lahko naredim zdravniskega tudi pri drugem dispanzerju na bledu ceprav ga ni na seznamu teh k ste mi vi poslali.
je pa isto dispanzer za medicino delo in sport.
drugje je najman mesec za cakat pri njem k sm klicav na bled bi biv pa 9januarja na vrsti
pa se to a imam kej moznosti da dobim pogojno glede na zo kar sm vam napisav vceraj.
pa k imam 9pik od radarja1.5leto nazaj.
pozdravljeni se enkrat jaz
zdele sm klicav na bled pa oni ne opravljajo tovrstnih zdravniskih pregledov.
najhitrej bom navrsti na jesenicah mam pa24.12017.
napihav sm25.122016 a bo to se dovol casa da ujamem rok za vrnitev zacasne in nato da se zaprosi za pogojno v.d
ker zravnisko potrdilo bom dobiv sele proti koncu meseca
nism pa dobiv se nobene stvari iz sodisca.
kaj mislite
lep pozdrav
Pozdravljeni rok za oddajo predloga za vrnitev začasno odvzetega v.d je do končanja postopka o prenehanju veljavnosti v.d. Je pa 15dnevni rok od pravnomočnosti sklepa o prenehanju veljavnosti v.d. Torej imate nekaj časa sploh, če niste še dobili nič od sodišča. Lp
Forum je zaprt za komentiranje.