Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Pomoč voznikom v prometu Odvzem izpita

Odvzem izpita

Pozdravljeni. Pred enim tednom solem napihala 0.74 promila alkohola. Vzeli so mi izpit danes pa sem dobila iz sodisca da imam 3.11. 2016 sojenje. Zanima me kako je z prosnjo za pogojno vrnitev vozniskega izpita. Ga moram dostaviti pred 3.11.? Do sedaj nisem imela nobenega prekska. Je moznost da mi vrnejo izpit?

Pozdravljeni, če želite dobiti nazaj začasno odvzeto vozniško dovoljenje (v.d.) morate opraviti kontrolni zdravniški pregled in potrebno je podati predlog za vrnitev. Rok za oddajo je od konca postopka o prenehanju veljavnosti v.d. Glede na navedbe imate dobre možnosti za vrnitev, je pa vrnitev odvisna od razlogov zakaj potrbujete v.d. in izvidov na zdr. pregledu. Po zaslišanju boste dobili sodbo in ko bo pravnomočna boste dobili sklep o prenehanju veljavnosti v.d. Na ta sklep lahko v roku 15 dni od pravnomočnosti vlagamo predlog za t.i. pogojno obdržanje v.d. Če sodišče ugodi predlogu dobite od 6mes. do 24mes. pogojne dobe v kateri se lahko vozite ne smete pa storiti hujšega prekrška. V nasprotnem vam v.d. preneha veljati. Lp

****************************************** Luka V. Rupnik, vodja šole vožnje AMTK Litostrojska cesta 40a, Ljubljana 040/310-140, 01/518 13 56 http://www.prvaavtosola.si, info@as-amtk.si

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close