Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Odvezani psi predlog za mestne redarje

Odvezani psi predlog za mestne redarje

Za polnitev mestnega proračuna predlagam obisk ljubljanskega gradu, tivolija, rožnika, kjer je polno odvezanih psov!

če je pes normalno vzgojen in socializiran. Tudi psi se morajo malo razgibati, malo razlaufati, to je del njihove narave, v mestih je to žal nemogoče. Ne vem zakaj bi po tvojem morali biti redarji policaji in fašisti. A nimaš dovolj omejevanja svobode gibanja zaradi virusa? Aja, ti nimaš živali in to tebe ne zanima. Je pa res, da ravno ljubitelj živali nisi, imaš pa željo, da bi se znašal nad nekom.

Odgovor na objavo uporabnika
Nič ni narobe, 31.10.2021 ob 07:08
    če je pes normalno vzgojen in socializiran. Tudi psi se morajo malo razgibati, malo razlaufati, to je del njihove narave, v mestih je to žal nemogoče. Ne vem zakaj bi po tvojem morali biti redarji policaji in fašisti. A nimaš dovolj omejevanja svobode gibanja zaradi virusa? Aja, ti nimaš živali in to tebe ne zanima. Je pa res, da ravno ljubitelj živali nisi, imaš pa željo, da bi se znašal nad nekom.

Če še ne veš, občina Ljubljana ima predpis, da morajo biti psi privezani!

V LJ so  parki namenjeni psom. Tam pa imej odvezanega če si upaš.

Ne vem zakaj si nabavljate žival, če niste pripravljeni zanjo adekvatno skrbeti. Zakaj bi morala jaz z strahom (ali pa sploh ne ) iti v park na sprehod zato ker mora tvoj pes prosto tekati…………..

Za žival si odgovoren ti, da ji nudiš vse potrebno za dobro življenje. Ni pa na meni, da se umikam iz javnih mestnih sprehajalnih površin, ker je tebi tam najudobneje, najbliže za tekanje tvojega psa.

Provokacija…

Kakšno odkrivanje tople vode je pa to?

Redarji in policisti na konjih so kar redno v Tivoliju, na žalost nekaterih in na veselje drugih pa se lastniki kar hitro obvestijo med seboj – nekako tako kot vozniki z blendanjem…

Senza736, 31.10.2021 ob 10:22

Kakšno odkrivanje tople vode je pa to?

Redarji in policisti na konjih so kar redno v Tivoliju, na žalost nekaterih in na veselje drugih pa se lastniki kar hitro obvestijo med seboj – nekako tako kot vozniki z blendanjem…

za Senzo

Ni jih na Rožniku, nisem jih videl na Golovcu in nikoli na peš poteh na grad.

ni jih, 31.10.2021 ob 10:43

za Senzo

Ni jih na Rožniku, nisem jih videl na Golovcu in nikoli na peš poteh na grad.

Če jih ti nisi videl, še ne pomeni, da jih ni. Mogoče jih je na Golovcu manj kot v Tivoliju in na Rožniku, ampak pridejo tudi tja, ja.

P. S. Golovec mi je najbližji hrib, na ostalih dveh lokacijah sem jih videla pa včasih sama, dostikrat mi pa prijateljica pove, da “so se spet lovili”.

Senza736, 31.10.2021 ob 11:16

Če jih ti nisi videl, še ne pomeni, da jih ni. Mogoče jih je na Golovcu manj kot v Tivoliju in na Rožniku, ampak pridejo tudi tja, ja.

P. S. Golovec mi je najbližji hrib, na ostalih dveh lokacijah sem jih videla pa včasih sama, dostikrat mi pa prijateljica pove, da “so se spet lovili”.

Policisti so samo v Tivoliju in nikjer drugje.

Pa tiste pasjeke naj pobirajo v drečke!

Preveč je neodgovornih lastnikov psov. Nic cudnega da se enim spipa in nastavljajo strupe in steklo. Tega ne oddobravam, saj psi niso nic krivi. Bi pa lastnike mogli oglibiti za nepobrane kakce

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close