Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek odvetniška družba Čeferin

odvetniška družba Čeferin

Vaše izkušnje z omenjeno odvetniško družbo?

Zelo dragi, ampak če imaš denar, potem imaš tudi vpliv. Če imaš vpliv, pomeni, da lahko na koga tudi vplivaš, če ne z dobrimi argumenti, pa z denarjem, ki ga imaš veliko.

In ta svet se pa vrti, vrti, vrti.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

jst vem samo to, da sem jih enkrat preeemaaaagala:)

Debby, katerega odvetnika pa si imel/a in v kateri zadevi? Hvala.

znanka jih je najela ob izterjavi preživnine in je bila zadovoljna.

Naredili so si veliko reklamo, vedno pa tudi ne zmagajo, če si hotela to slišati.

lp

Za kazenske zadeve so po mojem zelo zelo dobri, za ostale niso bili, ampak se izboljšujejo. Pri meni so do sedaj večkrat uspeli kot ne.

Potrebovala bi jih za razvezo in delitev premoženja? Izkušnje glede omenjenih zadev?

Hja, znajo dolgo nategovati proces, kar za sabo potegne visoke stroške in leta, leta, leta,… V širšem sorodstvu imamo primer, ko sta se partnerja ločila in je en najel Čeferina, drugi pa tudi podobnega ranga odvetnika in se zdaj že leeeeeeeeeeeeeta tožarita okrog enega bogega stanovanja. Oba plačujeta za odvetnike kot nora, na koncu njima od tistega stanovanja ne bo ostalo nič več…

Kaj pa izkušnje z odvetnico Markelj Tatjano iz Domžal?

šlo je za upravno zadevo, v kateri so oni zastopali stranko, jaz pa uradni organ (eno od ministrstev). moji argumenti so zmagali proti njihovim na Upravnem in na Vrhovnem sodišču:)

Ogromno odvetnikov opravi storitev enako kvalitetno ali celo bolje (če upoštevamo tako strokovno plat kot tudi celoten odnos do stranke), pri tem pa računa po odvetniški tarifi (tako kot se mora!!!). Po mojih izkušnjah (predvsem poklicnih) so Čeferini samo fama, ki so jo ustvarili mediji. So dobri, ampak nikar pričakovat čudežev. Marsikatero zadevo so dobili, marsikatero pa tudi izgubili, tako kot vsi odvetniki. Velikokrat je tako odvisno, kako zadevo dobiš v roke in kakšne argumente lahko ponudiš, pa je potem vseeno al’ se pišeš Čeferin ali pa Odvetniknavasi.

Prav za ločitve je dobra Tjaša Andree Prosenc. Je mojega prijatelja (odvetnika) tako odrla, da je ostal brez vsega. Jaz bi vsekakor najela njo in bi vztrajala, da me vzame.

Hja. Če ima eden od bivših partnerjev Andree Prosenčevo, drugi pa Čeferina, potem beri moj odgovor malo višje… T.A.P. je ženska verzija Čeferina, čeprav je res najbolj specializirana za ločitve oz. premoženjske tožbe po ločitvi.

Kakšne imate pa izkušnje z Ivanko Ločniškar?

Aha, vidiš, na to se pa niti spomnila nisem! Pred cca. štirimi leti jo je ob ločitvi oz. delitvi premoženja najel sodelavec. Ženska se je zelo zavzela za primer, ves čas sta aktivno sodelovala in na koncu (v dobrem letu) zelo pošteno razrešila zadevo. Koliko je plačal, pa žal ne vem.

Za Tatjano Markelj sem slišala, da je dobra za ločitve.

Resnica

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 10803, 28.12.2021 ob 10:16

Resnica

Profesionalci na celi črti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close