Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ODVETNIK DELOVNO PRAVO

ODVETNIK DELOVNO PRAVO

Hahahahahahahahahahahahahahaha…Ne morem verjet.

Kaj le ti vse ne vidš in veš?A je kaj kar ne veš?A si klonirana,da je ena barca v trgovini,ena barca v banki,ena barca v vladi ena barca direktor,ena barca zdravnik,… Ja če si vseved,super človek,kaj pol počneš tule?Daj ne smeši se.

Ja le zakaj se pol ljudje,kljub temu da so v sindikatu zapravljajo denar za privatne odvetnike?In zakaj pol privatni odvetniki specializirani za delovno pravo obstajajo in jim dobro gre,če bemtiš so sindikati?Očitno ne veš vsega,ker zgodba je popolnoma drugačna in ljudje nebi bili brezposleni,če bi vsi sindikati opravljali svoje delo in plače se nebi nikoli znižale če bi sindikati opravili svoje delo.Sindikat bi moral vedno delat v korist delavca.Nižanje plač nikakor ne pride v poštev a sinidkat sporazumno podpiše z vlado o znižanju plače.Ti pa trdiš da sindikat dela dobro.Enako so na sodišču primeri,kjer sindikat brani delodajalca,človek,ki pa je izgubil službo pa plačuje zasebnega odvetnika.

In nauči se brat.Ker v 4 komentarjih mi še vedno nisi pokazala kje je tule zapisano sporazumna odpoved in izredna odpoved:

In ja sebe osramotiš in nato vsemu želiš izpast pametna.Mi se pogovarjamo o morju in agencijah,ti pa meni napišeš o toplicah z zaprtim bazenom preko 1 na dan z 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popustom.

Daj nauči se brat.

In zakaj odgovorjaš na 10 let staro temo,ki je bila ven potegnjena iz naftalina?Aja to ne velja zate,velja le zame očitno. Hehehehehehehehehehehe

Izstopaš iz teme,pa še sama ne veš zakaj si vstopila v temo.aja zato da nekaj napišeš da izpadeš pametna.

Nauči se brat.[/quote]

si pa konfliktna in žaljiva..mislim, da imaš personal issuses to resolve[/quote]

Se popolnoma strinjam.Barca ve zelo žalit,ko kaj ni po njenem godu,zato je jaz kr preskočim,ženska ima toliko težav sama z sabo pa jih kljub vsemu znanju,pomoči ne zna rešit.Ne razumem,da se folku da kregat in ubadat z njo.

Toliko, da razčistimo. V tej temi piše Barca izključno pod svojim nickom, ostali komentarji so delo različnih oseb.
Seveda bomo ukrepali v kolikor se žaljenje ne bo nehalo . Izražajte svoje mnenje ostalo pa zadržite zase. Hvala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close