Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek odvečna koža pri mladem fantu

odvečna koža pri mladem fantu

Živijo!
V svoji puberteti sem bil ekstremno debel. Zdaj sem shujšal in se nabildal (ne sfitnesiral, ampak nabildal). Pravkar sem končal definicijo. (odstotek telesne maščobe trenutno 6,2 %)

Sprašujem se, če me lahko ženska zavrne zaradi odvečne kože na trebuhu. Vedite, da do sedaj zaradi debelosti nisem nikoli imel punce in me skrbi, kljub mišicam in lepemu brazu zavrne najin pristanek v pojstli.

Koža na spodnjem delu trebuhu mi je kot zavesa (2 gubi). Ne morem se iznebiti skrbi oz. zavrnitve. Pravzaprav vem, da me bo vsaka zavrnila, ko bo videla moj trebuh.

Pa vsak dan grem v fitnes in pljuvam kri od truda. Prva dva sixpacka sta sicer zunaj.

Lep pozdrav
tip4444

A je to kaka provikacija 😉
Ne vem zakaj se sekirap za tisti dve gubi na trebuhu…. namesto, da bi bil ponosen na dosežek.
će gledam iz ženske prespektive bi te pa jaz prej zavrnila zaradi zafustriranega razmišljanja in ne zaradi trebuha.

Jaz ne vem a misliš, da smo vse ženske popolne ;)…. ja tudi me imamo težave s celulitisom, povešanimi joški, odvečnimi kilami…itd.

Ne išči s telesom… išči s svojo osebnostjo. Tista, ki bo prava je ne bo to motilo…verjemi. Za vse ostale ti je pa lahko VSEENO!!!!!!!

Ne kompliciraj. Sploh veš, da imajo praktično vse ženske komplekse? Včasih se mi zdi, da če ni vzroka, si je pa treba narediti kakšnega.
Pa še to, koža se popravlja lahko tudi dve leti. Je že minilo toliko?

Tudi mene bolj motijo bejbe ki imajo komplekse in venomer morijo zaradi svojega videza, kot pa tiste, ki ne zgledajo kot manekenke. Nihče ni popoln in če te bo katera skenslala samo zaradi dveh gub na trebuhu bodi hvaležen da se znebiš takšne kokoške. Jaz sem partnerko izbral zaradi osebnosti (čeprav tudi super izgleda).

Bajsi, moja je še lepša kot tvoja.

abdominoplastika, pa bo zavesa šla

Aleksandra, a mi posodiš 3.500 eur? 😉

Kolk si pa shujšal? Vem, da ti pripada operacija na napotnico, sam ne vem za kolk kg shujšane teže. Te pa čist razumem, da te moti prazna koža.

pripada operacija z napotnico? za kok če shujšaš 30-40 kg?več? kolegica je shujšala skor 30kg pa je isto mislila, da ji kao pripada in ji je zdravnik rekel, da itak če plača unih 3.500€ da kr tko ji nebo nihče nič dal na napotnico

A pol starim mamam tudi pripada operacija za odstranitev odvečne kože na obrazu.

Mi ne pripada. Zdravnik je rekel, da na napotnico dobijo samo ex-debeluhinje/debeluhi, ki so shujšali z želodčnim trakom. Torej ta trapasti sistem dvakrat podpira lenobo.

Mene pa, ki sem se sam vzel v roke in se trudil 2/3 leta, še po glavi useka.

Zdaj lahko razumete, kako sem zagrenjen. Do sistema in lenih debeluhov, ki se smilijo samim sebi in čakajo, da bodo drugi hujšali namesto njih. Pa tudi zaradi kože na trebuhu, zaradi katere ne morem babe dobiti.

Ja čist si zjeban. Najboljš, da se spet zrediš in se tako elegantno znebiš trebušne gube. To je tvoja edina šansa, da še dobiš bejbo (po tvoje babo).

Avtor posta, poišči še drugo mnenje. Poznam fanta pri 30, ki je v pol leta sam shujšal za 30 kg in zdaj čaka na operacijo odstranitve odvečne kože z napotnico. Je pa res, da se mu v kožnih gubah ponavljajo infekcije, morda je to eden od razlogov za operacijo.

jih boš prišparal kmal, ker se ne boš najedal več tok s hrano. tut hrana ni zastonj namreč.

to je sled tvoje fizične zanemarjenosti, torej jo boš moral sanirat sam

moški niti ne rojevate, niti nimate hormonskih neravnovesij v taki meri kot ženske, da bi vam lahko to služilo kot opravičilo.

hvala bogu, da ne delajo takih stvari na napotnico, ker bi bili čez dve leti spet vsi debeli in bi se hodili popravljat na državne stroške.

ko morajo sami iz žepa izvlečt par tisoč € pol to investicijo znajo cenit in prov je tako

…ampak imamo ženske ki nam povzročijo depresijo in potem se moramo nalivat z pivom in nažirat z hrano:)))

ps.: se strinjam s tabo glede napisanega.

Če hodiš v službo, vzameš posojilo in se porihtaš.
Imaš avto? Koliko si dal zanj?

Meni je zanimivo, da ljudje najdejo deset ali še več jurjev za avto, ne zdi se jim pa vredno dati jurja, dva, da bi si na primer porihtali zobe (ker ravno poznam žensko, ki je raje brez spodnje štirke kot brez novega avta – pa bi komot kupila dve leti star avto in bi ji ostalo čez glavo dovolj za zob). Meni je to popolnoma nepojmljivo.

…ampak imamo ženske ki nam povzročijo depresijo in potem se moramo nalivat z pivom in nažirat z hrano:)))

ps.: se strinjam s tabo glede napisanega.[/quote]

ne smeš bit tol labilen, da se zarad nekoga, ki te uničuje to delaš pol še sam s sabo hahaaaa

ampak ti si ziher vitek, a ne klicajček 🙂

mala labilna provokacija:))) … nemorš vsega resno vzet.

klicajček ni vitek…je bolj poln…na pravih mestih z zalitim radiatorjem, ker bo počasi zima:)))

aleksandra pa si je vizualno všeč,ane:?:)))

aleksandra se ma rada 🙂

moški je lahko zalit sam na enem mestu – med nogami :))

ke lepo,aleksandra, rad rad met:)))

zalit med nogami…to ma čudno izgleda:)

uf, aleksandra, ti si pa danes prav kruta. :))

jutro bibitka 🙂
ljudje, ki so zanemarjeni v telo ali v glavo mi niso pri srcu koker si ugotovila :))
pa ok tut to me ne bi motilo, dokler niso kalimeroti in iščejo krivico povsod okol sebe…

Resnici na ljubo sem v uvodnem postu spraševal ali lahko dobim žensko kljub povešeni koži.

Potem pa so me prijeli živci ko je nekdo omenil abdominoplastiko.

Ženska te lahko zavrne tudi zaradi tvojih neumnih pogledov na svet, zaradi premalo nagubanih možganov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close