odvajanje vode iz organizma
Ogromno pit, res ogromno vode, sem pila tudi vec kot 4 litre, skoraj 5, ko je bilo najhujse, pozimi pijem cca 2.5l, zdaj nekaj vec kot 3, ce ne sem takoj natecena, pa limfna drenaza, redna!
Govorim o odvajanju vode pri limfnem bojkotu zaradi vrocine in krcnih zil, ce ima pa gospa kaksne tezave s srcem ali ledvicami ali kaj tretjega, zaradi cesar zadezuje vodo, potem naj se posvetuje z zdravnikom!
cherry blossom, 11.07.2021 ob 16:01
Čra kumina – semena ( Nigella Sativa), njivska preslica ( Equisetum arvense), regrat= čaj iz cetov in listov, korenike ( Taraxacum Officinale), Perzjska kumina ( Carum carvi) zeleni in črni čaji, črna kava,
jasno, če nima slučajno kakšnega srčnega popuščanja ali visokega krvnega tlaka – pri takih boleznih je zastajanje vode stranski efekt in je treba urejati primarni razlog, z zdravili, ne z naravnimi zelišči.
Anonimno 4041, 11.07.2021 ob 17:12
Navijam, da jo peljete do zdravnika.
Vodo odvajajo tudi: bezgovi cvetovi, koruzni laski, listi koprive, breze, zlata rozga.
Pri zdravniku smo bili, vse je bp. Torej nič ni narobe s srcem, ledvicami. Niti ji ne zatekajo noge. Čuti pač neko napihnjenost in občutek ima, da gre manj ven, kot notri. Naredili so ji tudi uz trebuha.
Zaradi teh izvidov bi ona rada nekaj naravnega. Poskusili smo s petršiljeim čajem, a ni bilo efekta.
kaj pomaga naravno, 11.07.2021 ob 17:27
Pri zdravniku smo bili, vse je bp. Torej nič ni narobe s srcem, ledvicami. Niti ji ne zatekajo noge. Čuti pač neko napihnjenost in občutek ima, da gre manj ven, kot notri. Naredili so ji tudi uz trebuha.
Zaradi teh izvidov bi ona rada nekaj naravnega. Poskusili smo s petršiljeim čajem, a ni bilo efekta.
Je to samo njen obcutek ali je dejstvo?
Kaj pravi tehtnica?
Ce ne ve, kaj pravijo hlace, hlacnice, bluze, rokavi, prstani?
Ker ce ne odvaja vodo, se mora ta voda nekje zadrzevat in to se sigurno pozna!
Meni najprej otecejo gleznji, potem noge in vidim pri ozkih hlacah, da me hlacnice tiscijo, potem prsti na nogah, prsti na rokah, pa telo, na koncu roke in ja, se pozna in vidi! Na tehtnici pa tudi takoj nekaj kil vec!
Jemljem Detralex za zile, ko otecem, pojacam dozo, pijem ful tekocine in ko je res hudo, grem parkrat na limfno masazo.
Druga stvar je napetost v trebuhu in neodvajanje blata, tu pa petrsiljcek res ne pomaga.
Forum je zaprt za komentiranje.