Odvajanje od kajenja
Danes je za mano prvi dan po 7 ih letih brez cigareta. Umiram od zelje po enem samem dimu, strah me je, da ne bom dovolj mocna in bom spet prizgala.
Ne vem, s cem naj zamotim moje misli, ki mi non-stop uhajajo k cigareti. Napisite svoje izkusnje pri odvajanju te odvisnosti, ze nekaj neuspelih poskusov je za mano in srcno upam, da mi bo tokrat uspelo.
Lp
Jajcka upam, da ti bo ratalo in vem kako je, tudi jaz sem že neštetokrat poskusila s prenehanjem,ampak mi žal ni uspeli,sedaj sem si zadala,da še septembra kadim,ko grem na dopust in,ko so še topli dnevi,potem pa resno zagrabiti in prenehati, ja upam,da mi bo ratalo in tudi tebi želim veliko,veliko sreče.
Ojla.
Več kot pol leta ne kadim in počutim se super.
Namreč tako zlahka sem nehala … treba je imeti v glavi: ni mi treba kaditi, ful mi je cool brez čikov, ne smrdim po cigaretih, res sem faca, da ne kadim, bom prišparala denar pa si kupila nekaj drugega zase (parfum) … skratka misli samo na to, kako je fajn brez cigaret, če boš mislila na to, kako si boga, ker ga ne moreš prižgati ti ne bo uspelo.
Navijam zate, res je super brez čikov! Lp
Evo me, zmagovalka sem že tri tedne. Vsakič, ko me grabi kot tebe, pomislim, da sem spet premagala eno cigareto. Ko hodim mimo tistih, ki kadijo si mislim, kako dobro je, da sem se osvobodila. Prenehanje kajenja je velika reč! Sploh, če si prej veliko pokadila. Jaz sem cca 1 škatlo/dan. Ti povem, da mi je bilo najhuje prav prva ura, prvi dan. Drugi dan, sem imela občutek, da sem že ogromno časa brez čika. Ko je minilo 14 dni se mi je kar odvalilo od srca… Drži se, tudi ti si zmagovalka!!!
Se pridružujem Lizi.
Jaz sem tud približno pol leta brez,prej sem pa 15 let kadil.
Vse je v glavi,enostavno moraš začet drugač razmišljati.
Če imaš strah da ti ne bo uspelo s tem avtomatsko misliš na čik.
Enostavno moraš sama sebe sprejeti kot nekadilko.
Je pa veliko lažje nehati,kot pa sem mislil.Jaz sem že skor pozabil da sem sploh kadil.Samo v glavi preklopi pa bo lažje,pomagajo pa tud žvečilni (pa ne nikotinski ampak navadni).Saj boš vidla prvih nekaj dni je še kar težko potem pa zmeraj lažje.In se res splača potrpeti,ker je brez cigaret veliko lepše.Pa še pri financah se pozna. :))
Drži se.Boš vidla po treh tednih ti bodo cigareti že smrdeli.Po pol leta pa sploh ne boš verjela kako si lahko včasih sploh kadila.
Veliko sreče in res vztrajaj brez dima!
Forum je zaprt za komentiranje.