odtegljaj od plače – neupravičen?
Punce, tukaj vas je kar nekaj ki se spoznate na plače in zakone. dejte mi povedat neki. Brat je pred dobrim mesecem zamenjal službo. Vse ok, so se zmenil za delovno mesto, plačo, šel je na zdravniški pregled…ko je dejansko prišel na delo, so ga poturili na drugo delovno mesto, ker se je pač pokazala takšna potreba. Mesto mu ni odgovarjalo (prišel je za informatika, poturil so ga pa v prodajo!) in ker je izvedel, da na tem mestu ni samo začasno (kakor mu je bilo sprva račeno), je šel drugam. Vsega skupaj je bil tam 3 tedne. Ko je odhajal, je bla pa strašna zamera in so mu rekli, da mu bodo od plače odbili stroške zdravniškega pregleda. Zdaj je dejansko dobil ful malo plače, plačilne liste pa (še) ne, zato sumi, da so mu dejansko odtegnili stroške zdr. pregleda. Ali se to sme? V pogodbi nima take klavzule, tudi ob odhodu ni nič takega podpisal, dal je pač odpoved v poskusni dobi (7 dni). Mi zna katera povedat, kako ukrepat dalje? Delovna inšpekcija?
Da! Na delovno inšpekcijo naj gre. Tam sestavijo zapisnik, katerega bo podpisal tvoj brat, da je navedel resnične podatke. Na to gre inšpektor nenajavljeno v omenjeno podjetje in pregleda njihove papirje. Običajno mu jih sploh ni treba gledat, ker takoj pokleknejo. Namreč, se je tudi že zgodilo, da je inšpekcija našla še vse kaj drugega, ne samo o zadevi, zarati katere se je oglasila v podjetju.
Za Ljubljano ne vem, v ostalih regijah pa je zadeva rešena v cca 15. dneh.
Srečno!
Zdravniški pregled je strošek delodajalca in nikakor ne delavca. Kar naj da prijavo na delovno inšpekcijo in verjemi mi, da bo inšpektor zelo hitro odreagiral ter obiskal podjetje, v katerem je bil zaposlen.
Poznam primer, ko je delavec prijavil kršitev inšpektorju in čez 1/2 ure je bila inšpektorica že v podjetju, tako da kar pogumno in ne se pustiti okrog prenašat, že zato ne, ker se niso držali dogovora in so ga kar dali na drugo delovno mesto, kot je bilo dogovorjeno.
Forum je zaprt za komentiranje.