Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija odstranitev antivirusnega programa

odstranitev antivirusnega programa

Živjo!

Prosim za pomoč!

Rada bi odstranila antivirusni program Panda Platinum 2005 in naložila novega. V nadzorni plošči pod dodaj/odstrani programe mi ga noče izbrisat.

Šla sem tudi v Program files in tam poizkušala izbrisati mapo od tega programa pa mi javlja:

apvxdwin.exe ni mogoče izbrisati. Dostop je zavrnjen. Poskrbite da disk ne bo poln ali zaščiten pred pisanjem oz. datoteke ne bo v uporabi.

Program med brisanjem ni bil aktiven.

Poizkusila sm tudi še enkrat naložit ta program ki ga želim izbrisati pa mi ga sploh ne naloži.

Javlja da je zaznal že en antivirusen program in da naj najprej odstranim tega.

Če ima kdo kakšno idejo kaj naredit mi prosim javite.

Če ne gre drugače – ali pa ne znaš, poizkusi takole:

– protivirusni program onemogoči – in ga potem odstrani

ali pa

startaj računalnik v varnem zagonu in ga potem odstrani.

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Najprej hvala za pomoč!

Program sem odstranila v varnem zagonu, samo drugače ni šlo kot da sem v program files izbrisala mapo, vendar mi pri nalaganu še vedno
javlja da je zaznal že en antivirusen program in da naj najprej odstranim tega.

Očitno res ne znam.

Če grem na nadzorno ploščo na dodaj in odstrani programe je ta program še vedno na seznamu vendar brez podatka o velikosti.

Mogoče sem izbrisala premalo?

Kako onemogočim program?

LP in še enkrat hvala!

JA JAZ SEM IMEL PODBNE PROBLEME KOT TI.IN ENOSTAVNO SEM GA ŠE ENKRAT NALOŽIL OZ.PREPISAL IN POTEM TAKOJ ODSTRANIL .
VELIKO SREČE…

LP

Naredila si napako – programa se ne odstrani, tako
da pobrišeš mapo.

sedaj imaš pa domačo nalogo – da program še enkrat instaliraš
in ga potem v Nadzorni plošči odstraniš – moralo bi delovati.

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Ne ne deluje!

Pri ponovnem nalaganju tega ISTEGA programa mi napiše:

A previos installation of a Panda software antivirus product was detected.

It’s a previos version of the antivirus.

INSTALATION WILL BE ABRTED AT THIS POINT.

You must uninstall it before continuing.

Piše kod da je naložena prejšna verzija kot jo nalagam samo NI poizkušam naložit isti program.

Potem pa še piše da naj grem v nadzorno ploščo pod dodaj/odstrani programe in naj ga tam izbrišem.

Tam mi ga noče izbrisat.

Kaj naj naredim?

Hvala in Lep pozdrav

To se je včasih nekaterim pripetilo, ko so nepravilno (z brisanjem mape) odstranjevali Nortona. Rešitev je brisanje podatkov iz registra, kar je zamudno in verjetno tudi preveč zahtevno zate. Morda bi zaleglo celo čiščenje registra s kakšnim primernim orodjem, npr. System Mechanic. Z njim lahko enostavno odstranimo odvečno šaro, ki se je sčasoma nabrala v registru in tudi na računalniku, nedelujoče bližnjice ipd.

Probaj s temi programi:

Lp, Max

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close