Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Odsoten oče – problemi v razmerjih?

Odsoten oče – problemi v razmerjih?

Na internetu padejo maske, ker večina nima zadržkov, ki si jih v realnosti ne bi upala pokazati![/quote]

Ehhhh….morda si jo pa za splet natikam, ekluzivno za forum med over net :-)))))))))))))))))))

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Joj kaj tule berem 🙁
Link sem nalimal, ker sem želel pokazat kako se razvija naše mišljenje skozi odraščanje in kakšno vlogo imajo pri tem naši starši na izbiro naših partnerjev in na naše dojemanje sveta okoli nas.
Briga me kaj dr.VG počne privat, kot me briga kaj počne privet električar, mehanik, pek…… če so ti ljudje sposobni odpravit problem ki ga imam, razložit zadevo strokovnoin mi pomagat v mojem razmišljanju.

Kdo te pa sili, da moraš to brati? Oz limati linke, katerega sodeč po odgovorih skorajda ni nihče gledal…kaj ti to pove?

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Kdo te pa sili, da moraš to brati? Oz limati linke, katerega sodeč po odgovorih skorajda ni nihče gledal…kaj ti to pove?[/quote]

Jaz sem pogledal celotno njeno predavanje. Mogoče tebi tudi ne bi škodilo. 🙂

Bi ji kar dal prav v veliko pogledih. Ampak kot sociolog malo preveč zahaja v špekulativne-filozofsko-psihološke vode, ker pač ima čas in se verjetno samo s tem ukvarja (branjem) kot “večno samska ženska”, kjer je so seveda moški, Slovenceljni, ali kako jih že imenuje? :), grešni kozli, ki vse zavozijo, kjer smo vedno “hlapci”, alkoholiki, eden od stotih je funkcionalno odrasel… :))) Tako žensko je po moje hudič zadovoljiti, ker ti prej “odreže jajca”. 😀

Pa zmotilo me je tisto, ko je “odpravila” očeta svojega otroka, da ni dovolj moški, ker menda ni bil dovolj strog in se mu je hčerka s posebnimi potrebami smilila. Očitno bi morala biti paznica v kakem zaporu, kjer je zelo strog režim. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Kdo te pa sili, da moraš to brati? Oz limati linke, katerega sodeč po odgovorih skorajda ni nihče gledal…kaj ti to pove?[/quote]Ti osa, jaz bom tudi pogledala ta video, že tri mesece ga gledam, odkar se je link znašel na ljubezenskih nasvetih, res ga bom enkrat, če ne drugega zato, ker si mi tudi ti priporočila.

Me pa čudi, da matjažku naenkrat ni všeč taka močna ženska also known as Kathy Bates 🙂 🙂

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Kathy Holmes je igralka, ki je uprizarjala lik Dolores iz novele…. Ločiš ti to?

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Kdo te pa sili, da moraš to brati? Oz limati linke, katerega sodeč po odgovorih skorajda ni nihče gledal…kaj ti to pove?[/quote]

Jaz sem pogledal celotno njeno predavanje. Mogoče tebi tudi ne bi škodilo.[/quote]

Tudi jaz sem ga, le kako bi ga drugače naj komentirala in vedela, vse to kar je imela za izblebetati, tekom gledanja sem čakala, kdaj bo povedala končno nekaj kar še ne vem ali s čim bi ji končno prikimala pa ni…z vsakim novim zavijajočim stavkom si je le štepala “avtogole”. Pa to ni prvič, tudi ko preberem kak njen članek, me kar presune njena ena in ista plitvina in ne globina. Preveč je suhoparna in premalo strokovna za nekoga, ki bi rad fural neke antropološke zaključke in stališča za svoje raziskave – vsaj upam, da občasno kakšne izvede, sicer pa me ne bi presenetilo, če jih ne. Za moje pojme – njeni “nauki” so preživeti; naj kar skraca bukvo na to temo predavanja in meri št. prodanih knjig 🙂

Kdo te pa sili, da moraš to brati? Oz limati linke, katerega sodeč po odgovorih skorajda ni nihče gledal…kaj ti to pove?[/quote]Ti osa, jaz bom tudi pogledala ta video, že tri mesece ga gledam, odkar se je link znašel na ljubezenskih nasvetih, res ga bom enkrat, če ne drugega zato, ker si mi tudi ti priporočila.[/quote]

“Enkrat” – pravijo, da tega datuma ni na koledarju :-))))))

Jaz sem pogledal celotno njeno predavanje. Mogoče tebi tudi ne bi škodilo.[/quote]

Tudi jaz sem ga, le kako bi ga drugače naj komentirala in vedela, vse to kar je imela za izblebetati, tekom gledanja sem čakala, kdaj bo povedala končno nekaj kar še ne vem ali s čim bi ji končno prikimala pa ni…z vsakim novim zavijajočim stavkom si je le štepala “avtogole”. Pa to ni prvič, tudi ko preberem kak njen članek, me kar presune njena ena in ista plitvina in ne globina. Preveč je suhoparna in premalo strokovna za nekoga, ki bi rad fural neke antropološke zaključke in stališča za svoje raziskave – vsaj upam, da občasno kakšne izvede, sicer pa me ne bi presenetilo, če jih ne. Za moje pojme – njeni “nauki” so preživeti; naj kar skraca bukvo na to temo predavanja in meri št. prodanih knjig :-)[/quote]Samo si ti strupena še danes imaš svoj dan :))))
kaj so ti naredili oni na golovcu?? –ne smeš je preveč gledati ali brati, se res precej ponavlja, jaz sem jo tu in tam videla, komaj da poznam “njene” nauke, mislim pa da ni čisto brez veze, da nekdo s tršimi principi tu in tam malo poskuša prizemljiti izgubljene generacije…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Kathy Holmes je igralka, ki je uprizarjala lik Dolores iz novele…. Ločiš ti to?[/quote]Kathy Bates je igralka, ki večinoma igra vloge, v katerih je z moškimi izjemno nežna ali v fizičnem in/ali v psihičnem.

Tudi jaz sem ga, le kako bi ga drugače naj komentirala in vedela, vse to kar je imela za izblebetati, tekom gledanja sem čakala, kdaj bo povedala končno nekaj kar še ne vem ali s čim bi ji končno prikimala pa ni…z vsakim novim zavijajočim stavkom si je le štepala “avtogole”. Pa to ni prvič, tudi ko preberem kak njen članek, me kar presune njena ena in ista plitvina in ne globina. Preveč je suhoparna in premalo strokovna za nekoga, ki bi rad fural neke antropološke zaključke in stališča za svoje raziskave – vsaj upam, da občasno kakšne izvede, sicer pa me ne bi presenetilo, če jih ne. Za moje pojme – njeni “nauki” so preživeti; naj kar skraca bukvo na to temo predavanja in meri št. prodanih knjig :-)[/quote]Samo si ti strupena še danes imaš svoj dan :))))
kaj so ti naredili oni na golovcu?? –ne smeš je preveč gledati ali brati, se res precej ponavlja, jaz sem jo tu in tam videla, komaj da poznam “njene” nauke, mislim pa da ni čisto brez veze, da nekdo s tršimi principi tu in tam malo poskuša prizemljiti izgubljene generacije…[/quote]

Strupena…kar pazi, da zares ne pičim/ugriznem…potem bo šele pestro :-)))))))

VG naj kar sebe prizemlji za začetek, bo več s tem naredila, kot pa rešuje kao po tvojem izgubljene generacije….izgubljene duše so izgubljene.

Samo si ti strupena še danes imaš svoj dan :))))
kaj so ti naredili oni na golovcu?? –ne smeš je preveč gledati ali brati, se res precej ponavlja, jaz sem jo tu in tam videla, komaj da poznam “njene” nauke, mislim pa da ni čisto brez veze, da nekdo s tršimi principi tu in tam malo poskuša prizemljiti izgubljene generacije…[/quote]

Strupena…kar pazi, da zares ne pičim/ugriznem…potem bo šele pestro :-)))))))

VG naj kar sebe prizemlji za začetek, bo več s tem naredila, kot pa rešuje kao po tvojem izgubljene generacije….izgubljene duše so izgubljene.[/quote]Še enkrat.
Nisem želel da se komentira “zoprno babo” (tudi meni ni ravno simpatična 😉 namen je bil nekaj drugega samo zmedenim je to težko dopovedat.

Čeprav razumem to nasprotovanje z-sam. ona ne bi kupila zelene barve od nekoga, ki je oblečen v modro….?… :/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close