Odslej na vprašanje o PCT odgovarjam tako
Anticepilci, anti PCT ste res ogabni. Smrt nekoga izrabljate za svoje zdrahe.
Res, ogabni do kraja. Mon je poln tem o smrti neke ženske. Pa ne zato, ker bi vam bilo hudo zaradi nje.
Prav norite od veselja, da je nekdo umrl, da lahko zdaj nabijate svoje teorije tu gor. Za kozlat ste.
Vem, da vam ni mar za umrlo, samo obstajajo pa njeni bližnji, ki jim je mar. Imejte malo spoštovanja do njih in nehajte orgazmirat, ker je nekdo umrl. Prav vidi se vam, kako vam je to v veselje, da lahko bluzite naprej.
kako ste ogabni, 30.09.2021 ob 09:24
Anticepilci, anti PCT ste res ogabni. Smrt nekoga izrabljate za svoje zdrahe.
Res, ogabni do kraja. Mon je poln tem o smrti neke ženske. Pa ne zato, ker bi vam bilo hudo zaradi nje.
Prav norite od veselja, da je nekdo umrl, da lahko zdaj nabijate svoje teorije tu gor. Za kozlat ste.
Vem, da vam ni mar za umrlo, samo obstajajo pa njeni bližnji, ki jim je mar. Imejte malo spoštovanja do njih in nehajte orgazmirat, ker je nekdo umrl. Prav vidi se vam, kako vam je to v veselje, da lahko bluzite naprej.
Njen bližnji je na protestu povedal kaj si misli.
Ze ob tisti Slovenki v Bruslju mi je bilo hudo, zdaj pa, ko imam otroke stare 20+ in se lahko poistovetim s starsi tega dekleta, me prav boli!
Cisto komot bi bil lahko kateri od mojih otrok na njenem mestu, vsi trije so cepljeni!
In ja, sem obenem tudi srecna, da se to ni zgodilo mojim otrokom!
Katja je en primer, ki je prisel v javnost, ker je oce tako jezen, besen in ogorcen, da je dal to v javnost!
Koliko jih je takih, ki so tiho? Zakaj?! Ker jim je vseeno za druge!
se kako mi je mar, 30.09.2021 ob 09:33
Ze ob tisti Slovenki v Bruslju mi je bilo hudo, zdaj pa, ko imam otroke stare 20+ in se lahko poistovetim s starsi tega dekleta, me prav boli!
Cisto komot bi bil lahko kateri od mojih otrok na njenem mestu, vsi trije so cepljeni!
In ja, sem obenem tudi srecna, da se to ni zgodilo mojim otrokom!
Katja je en primer, ki je prisel v javnost, ker je oce tako jezen, besen in ogorcen, da je dal to v javnost!
Koliko jih je takih, ki so tiho? Zakaj?! Ker jim je vseeno za druge!
Na FB je skupina Težave po cepljenju, ki je zaenkrat še javna. Počasi se začenjajo oglašati.
kako?, 30.09.2021 ob 09:28
Njen bližnji je na protestu povedal kaj si misli.
Njemu ste vi dovolil, da v jezi govori stvari na protestu, namesto, da bi žaloval doma in sočal z tragedijo. Zdrahe ene. Vi niste “č” od “človeka”. Vse boste pograbili za vaš prav. Očitno ste tudi vsi videli obdukcije, ki pravijo, da je cepivo 100 % krivo. Res ej, nimam besed. Poden od človeštva ste. Ste posebitev tiste “gnusobe”, katero stalno omenjate tukaj po forumu.
Anonimno 8116, 30.09.2021 ob 09:47
Njemu ste vi dovolil, da v jezi govori stvari na protestu, namesto, da bi žaloval doma in sočal z tragedijo. Zdrahe ene. Vi niste “č” od “človeka”. Vse boste pograbili za vaš prav. Očitno ste tudi vsi videli obdukcije, ki pravijo, da je cepivo 100 % krivo. Res ej, nimam besed. Poden od človeštva ste. Ste posebitev tiste “gnusobe”, katero stalno omenjate tukaj po forumu.
Aha, a to je tvoj način? Ti bi ga hotela utišat, spakirat domov. Ga oskubit njegovih osnovnih pravic? Gnilo si v dno duše!
kako?, 30.09.2021 ob 09:50
Aha, a to je tvoj način? Ti bi ga hotela utišat, spakirat domov. Ga oskubit njegovih osnovnih pravic? Gnilo si v dno duše!
A se ti delaš neumno ali si res? Nobenega nočem utišati. Ampak človek v psihični stiski nima kaj iskati na prokletem protestu! Lahko pove, kaj si misli, seveda. Samo ne morete ga pa paradirati po protestih! No, ne bi ga, če bi imeli kaj vesti in morale. Kako je glede tega ste pa itak že pokazali. Velikokrat.
Anonimno 8116, 30.09.2021 ob 09:53
A se ti delaš neumno ali si res? Nobenega nočem utišati. Ampak človek v psihični stiski nima kaj iskati na prokletem protestu! Lahko pove, kaj si misli, seveda. Samo ne morete ga pa paradirati po protestih! No, ne bi ga, če bi imeli kaj vesti in morale. Kako je glede tega ste pa itak že pokazali. Velikokrat.
Človek ima vso pravico biti kjerkoli hoče in žalovati kakorkoli hoče. Kdo si ti, da bi te nekdo moral vprašati kaj mora početi in kje mora biti po smrti hčere? Kdo si ti, da bi mu rekla zgini dol z odra? Mu upaš reči to v obraz?
kako?, 30.09.2021 ob 09:56
Človek ima vso pravico biti kjerkoli hoče in žalovati kakorkoli hoče. Kdo si ti, da bi te nekdo moral vprašati kaj mora početi in kje mora biti po smrti hčere? Kdo si ti, da bi mu rekla zgini dol z odra? Mu upaš reči to v obraz?
Nihče ne rabi mene vprašati nič, ti krava zarukana! Nihče mu ne bi smel rečti, naj zgine dol iz odra! Tebi bralna sposobnost resnično peša. Zgini nazaj v šolo, gospodična! Odsvetovati bi mu morali, ker se sploh še ne ve, kaj je bilo v resnici! Povedati bi mu morali, da naj počaka na rezultate preizskave, in naj potem izda izjavo. Tako bi imela ta izjava stokrat večjo vrednost! Vi mu pa raje v uho šepetate stvari, katere so skladne z vašimi cilji! Sram naj te bo.
Saj vemo, da vam debilom fašističnim gre na živce, ker ne prenesete resnice in ne tega, da dejansko podpirate genocid. Tudi ta oče bi po tvojem fašističnem mišljenju moral biti tiho, kot je tiho več sto ostalih ljudi in zdravstvenih delavcev, ki so bili priča hudim poškodbam, kapem in smrtim zaradi strupenega zvarka.
A je tako, debilno fašistično ?
Anonimno 8116, 30.09.2021 ob 10:06
Nihče ne rabi mene vprašati nič, ti krava zarukana! Nihče mu ne bi smel rečti, naj zgine dol iz odra! Tebi bralna sposobnost resnično peša. Zgini nazaj v šolo, gospodična! Odsvetovati bi mu morali, ker se sploh še ne ve, kaj je bilo v resnici! Povedati bi mu morali, da naj počaka na rezultate preizskave, in naj potem izda izjavo. Tako bi imela ta izjava stokrat večjo vrednost! Vi mu pa raje v uho šepetate stvari, katere so skladne z vašimi cilji! Sram naj te bo.
Predvidevam, da ve oče več o zdravstevnem stanju hčere kot ti. In če ve, da se je zdrava hčerka cepila s cepivom pri katerem so kot možni stranski učinki navedeni tudi znižanje trombocitov, strdki in možganske krvavitve, kar je tono tisto, kar je povedal zdravnik za njen primer, potem ne rabi čakat.
Pa sorry, očitno sem tudi slepa, ker na odru nisem videla prišepetovalca. Niti pred bolnico pred kamero ne.
S tabo, gnilo v dno dušo, se nima smisla več ukvarjat.
Ma ja, sej maš prav. S takimi debili se res nima smisla ukvarjati. Škoda, da je morala ona nastradati, zaradi česarkoli že, namesto vas.
Psst, ko bodo izsledki, bodo ti objavljeni. Tako kot za vse zaplete do zdaj. Ampak to ni pomembno.
Robi, ti se pa nauči sklanjati besede, preden ljudem rečeš, da so debilni fašisti.
“Preizskava” (?) bo tako ali tako pokazala, da smrt ni povezana s cepivom, kot to zahtevajo navodila. Misliš, da je prva, ki je umrla? Oglej si podatke Eudr-e in upoštevaj, da gre za pasivno farmakovigilanco, pri kateri je treba podatke pomnožiti najmanj s 6-kratnikom. Prijava na NIJZ traja najmanj pol ure, a misliš, da se zdravnikom, tudi če bi imeli še kanček vesti, ljubi zapravljati čas zanjo?
Sram naj vas bo, tebe osebno in tvoje nadrejene.
Drži rek, da sit človek ne razume lačnega. Tako tudi vi ne razumete, da mu je umrla zdrava hči brez pridruženih bolezni. V vednost se, da sem cepljena, pa se ne strinjam z vsemi neumnostmi, ki jih že leto in pol dela vlada, ki je kriva tudi za večino umrlih po okužbi s Covidom po DSO in bolnišnicah. Najbolj grozljivo je, da vse delajo za zdravje, tako se izgovarjajo. Oni so najboljši vpijejo, ampak 80% državljanov vemo kaj so.
Forum je zaprt za komentiranje.