Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek odškodnina

odškodnina

Živjo!
Verjetno je komu znana situacija – Prometna nesreča-telesne poškodbe..-povzročitelj tujec-zahtevek za odškodnino podan na zavarovalnico za 5 M-Zanima me v kolikšnem času običajno prejmeš odškodnino? Upam, da se ne bo vleklo. ČAU

vprašaj na odškodnina.com, poravnava.com ali kaj podobnega. srečno!

jst ti ful, ful odsvetujem poravnavo doo. moja izkušnja. lipej v medvodah, če hočeš.zihr bolš, hitrejš, pa tud do konca ga ne plačuješ nič.

v raznih poravnavah ipd. ponavadi niso zaposleni pravniki, tako da jim sama ne bi preveč zaupala. ampak za kak nasvet bodo ok – če se pa misliš spustit v tožbo – pride v poštev samo odvetnik!!

Lipej je res najboljši…..Se podpišem pod Uršin post….

jaz čakam na odškodnino od januarja. se zna vlečt…

Berem, da je zahtevek že podan, torej že imaš ali pa ne potrebuješ odvetnika.Zahtevek bo rešen v odvisnosti od primera (zapisnik policije, zavarovalna polica, zavarovalnica povzročitelja,…..)Čakalna doba od 6-9 mesecev.Preverjeno.

Ja, lahko gre zelo hitro in se reši v nekaj mesecih, je pa odvisno tudi od tistega, ki zahtevek dobi v roko. Naša družina je imela enkrat srečo in drugič smolo – zahtevek je prišel človeku v roke junija, pa do novembra ni bilo niti glasu, malo smo potelefonirali in je njegova tajnica pojamrala, uh, da to je pa res že preveč časa in da bodo pohiteli. In so res.
Ti je kdo pomagal sestaviti zahtevek? Če bodo kakršnekoli težave, pojdi raje k odvetniku (tudi na Dolgem mostu sta OK) kot na eno od teh d. o. o.

Tudi jaz se podpišem, Lipej v medvodah. Osebno sem imela prometno nesrečo in on mi je zrihtal zelo dobro odškodnino in hitro. V petih mesecih sem imela denar v rokah, dvakrat pri njemu in full zadovoljna. Za nič sem dobila full, za blef.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close