odprte sandale z najlonkami
Lepo pozdravljene.
Naslednji teden smo vabljeni na eno poroko, razmišljam, kaj bom oblekla in obula. Imela bi eno kiklo, na katero pašejo (od čevljev, ki jih imam doma) edino eni odprti sandali. Ker pa ne bo tako toplo in povrhu tudi moje noge niso tako lepe, bi rada obula najlonke. Ker pa stilistično nisem preveč ozaveščena, me zanima: kako to zgleda – najlonke (tanke, seveda) in odprti sandali? Ali je to ok ali vam je čisto mem? Sploh ne vem, kaj naj si mislim. Hvala že vnaprej!
pred nekaj leti je bilo to res grdo.poglej si kako revijo kjer so na slikah zvezdnice in imajo vse na sandal najlonko če so pač slikane v zimskih razmerah.danes se predvsem nosijo čevlji ki so zaprti samo dva prsta gledata ven in vse zvezdnice imajo na to obute spodaj najlonke, pa tudi če greš v tujino in malo pogledaš okoli lahko vidiš da se to nosi!! tako da kar pogumno. samo moraš pa si kupiti ta prave najlonke, ki se jih danes dobi skoraj v vsaki trgovini, samo reci pač najlonke za na sandal ki so brez tistega šiva spredaj.
Zakaj pa ne? Če je okusno, potem ne vidim nobenega problema. Evo, par linkov za boljšo orientacijo 😉
http://4.bp.blogspot.com/_HzsIYCkTSS4/SfNk5Cr2W5I/AAAAAAAAA5c/Efeh8oaHeD4/s1600-h/170957_mm.jpg
Garantiram ti, da boš izpadla grozna. Namreč , res da imajo to razne manekenke, a pa je taka moda za nas, normalne smrtnike, ki o takih modnih ekstravagancah večinoma nimamo pojma. Razen če se boš gibala v visoko sofisticirani snobovski družbi, se tako obleči, sicer ti toplo priporočam nakup novih čevljev . Madonca saj si ženska, moraš imeti več čevljev za enake priložnosti. NO, če bo pa lepo vreme , bo pa tudi že za sandale.
Momaa, sem se prav nasmejala tistemu “madona, saj si ženska, moraš imeti več čevljev za enake priložnosti”. NImam toliko čevljev, ampak imaš seveda prav – najbrž se ti že na faci vidi, ali si taka modna faca, da daješ skupaj stvari, ki ne pašejo (kot se recimo meni včasih zdi – vse črtasto in vzorčasto in roza in rdeče, pa ženska super zgleda), ali pa se je to zgodilo zato, ker drugega nimaš ali pa si farbenblind. Zdaj pa res razmišljam, da grem po kakšne balerinkaste čeveljčke, ki bodo glede na tip kikle najbolj pasali zraven – če ne, se bom ves dan spraševala, kaj neki si mrzla sestrična misli o meni, mestni deklini.
Forum je zaprt za komentiranje.