Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika odprt zmrzovalnik

odprt zmrzovalnik

Živjo

rabim pomoč

Danes zjutraj sem pozabila zapreti predale hladilne skrinje. Zvečer pridem nazaj, vse oddtajano.
Zdaj pa vas rabim

A mislite da je špinača, ki je bila sedaj popolnoma oddtajana, brokoli, blitva OK, če se nazaj zamrzne.

Za meso vem da ni dobro, zato bo jutri mesna pojedina.

Kaj menite?

LP Zlatica

Jaz ne bi nobene od teh stvari nazaj zamrzovala. Bakterije so naredile svoje. Manj škode bo če pojeste, kar lahko, ostalo pa preč, kot pa da si kar je najmanj, pokvarite želodce.

Julija

ponavadi hrano, ki se je po nesreči odtajala, lahko skuhaš in potem skuhano jed ponovno zamrzneš. Kar ne gre, pa je res bolje stran vržt, kot pa si zastrupit želodec.

hvala:(

Ko sem prišla junija iz jadranja, mi je mož, že na poti po stopnicah, sporočil čisto misrno, da se je gumb pri skrinji pokvaril … da so sicer za silo nazaj zmrznili, a ……….

Cela skrinja je šla na gnoj:(((((((

Pa mi ni bilo žal zelenjave, žal mi je bilo vseh pripravljenih obrokov njej:(

Če bi sama dovolj zgodaj ugotovila, da se je to zgodilo, bi zelenjavo skuhala in kaj naredila iz nje, iz testa bi kaj spekla, iz sadja se da narediti marmelada … mesa nisem imela nič, je bilo pa nekaj postrvi in drugih rib:(

Ampak, nič ni tako drago kot to, da bi se s ponesrečenim reševanjem hrane zastrupili … sem že pozabila :/

A tudi zadaj v skrinji se je vse odmrznilo?

<http://kate.moj-album.com/>

To se je prav pred kratkim zgodilo tudi meni, pa na srečo še ni bilo vse odmrznjeno. Samo par stvari sem vrgla stran (jetrca smo jedli malo mi, ostalo pa živali), nekaj hitro porabila, večina je bila pa še vedno 90% zmrznjena, pa sem si upala ponovno zamrzniti.

Včeraj je mož čistil zmrzovalnik in se je medtem že odtalil narezan peteršilj, drobnjak in testo za pizzo čisto malo – jaz sem dala vse nazaj noter!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close