odpoved
Pozdravljeni,
Po izteku porodniške me je delodajalec obvestil, da mi bo zaradi ukinitve delovnega mesta prekinil pogodbo. Zaposlena sem za nedolocen cas, delati sem zacela s 1.1.2003. Porodniska mi je potekla s 5.11.2007.Prislo je do reorganizacije podjetja, res pa je, da moje delovno mesto se vedno obstaja, ampak ga je zasedla druga oseba. Zanima me:
– ali imam pravico izkoristiti celoten dopust iz leta 2007
– kaksen je moj odpovedni rok(imam kolektivno pogodbo za trgovino)
– do kaksne odskodnine sem upravicena
– ali naj se spustim v tozbo glede na dejstvo, da moja odpoved ni upravicena
Hvala za pomoc.
H
Če tvoje delovno mesto še obstaja, potem te ne bi mogli odpustiti iz poslovnih razlogov (to je običajno reorganizacija podjetja). Npr. če imajo v trgovini 17 prodajalcev, ti si bila na porodniški, namesto tebe so dobili nekoga drugega, se vrneš nazaj, pa je še vedno 17 prodajalcev, potem je to nezakonito. Če pa so imeli ob tvojem odhodu 17 prodajalcev, pa so potem zadevo reorganizirali in imajo sedaj 16 prodajalcev, te lahko odpustijo. Ampak: ne medtem, ko si na porodniškem oz. starševskem dopustu, tudi odpovedni rok ti teče šele od vrnitve na delo, in tudi ne, če dojiš.
Če je odpoved utemeljena, imaš odpovednega roka najmanj 30 dni (imaš manj kot 5 let delovne dobe pri delodajalcu) oziroma toliko, kot ti piše v pogodbi o zaposlitvi (ali kolektvni, ki se mi je zdaj ne da gledat, pojdi na zgornji link od infoafne in jo boš našla).
Do konca delovnega razmerja imaš pravico izkoristiti ves dopust, ki ti je preostal, saj ti bo sicer propadel. To ti je delodajalec dolžan zagotoviti.
Če glede na vse navedeno sklepaš, da je redna odpoved iz poslovnih razlogov nezakonita, pojdi k odvetniku ali sindikalnemu pravniku (npr. pri ZSSS so v redu pravniki), pa skupaj pogledata, ali je treba vložiti tožbo: to moraš storiti v 30 dneh od odpovedi, sicer izgubiš sodno varstvo. Tudi odvetnik v tej fazi ne bi smel biti pretirano drag (sodnih taks ni, zahtevek pa te stane kakih 150 EUR). Resen odvetnik oz. pravnik pri sindikatu ti bo na podlagi listin povedal, ali imaš v rokah dovolj za tožbo.
Lp in srečno!
Najprej hvala za odgovor. Zanima me se naslednje.
Ali lahko naredijo tako, da dopust vstejejo v odpovedni rok? Se pravi imam 24 dopusta, 30 dni odpovednega roka. Tako namesto 2 mesecev zame dobijo 1 mesec.
Koliko odskodnine mi pripada glede na dejstvo, da nisem zaposlena polnih 5 let?
Pa se eno vprasanje glede zavoda. Mislim, da mi pripada 3 meseces 70%. Nisem pa sigurna – je to od moje neto ali od bruto place?
Hvala.
Seveda lahko v odpovednem roku izrabiš dopust in s tem ni nič narobe, delodajalec zato ni nič na boljšem. Niso ti dolžni podaljšati delovnega razmerja zaradi dopusta, ampak so ti ga v času, ki ga še imaš, dolžni omogočiti.
Odškodnina ti ne pripada nobena (razen če ti delodajalec ne bi preprečil oz. prepovedal izrabe letnega dopusta do izteka delovnega razmerja, ti pa bi pravilno zaprosila za dopust).
Pripada ti odpravnina v višini 1/5 povprečne mesečne plače, ki bi jo prejela, če bi delala v zadnjih treh mesecih pred odpovedjo, na vsako polno leto dela pri delodajalcu (če si 4 leta zaposlena, dobiš torej 4/5 plače).
Drugo pa so tvoje pravice za navodu za zaposlovanje (tja se prijaviš v 30 dneh po prenehanju delovnega razmerja), kjer ti ob izpolnjevanju pogojev pripada denarno nadomestilo med brezposelnostjo, ki je prve tri mesece 70 % osnove (plača v zadnjih nekaj mesecih, če si na porodniški pa plača preden si šla, se mi zdi), nato 60 % osnove, dolžina trajanja prejemanja nadomestila pa je odvisna od tvoje delovne dobe. AMPAK: če ti je delovno razmerje prenehalo nezakonito (če je bila odpoved nezakonita), ti ne dajo nadomestila, razen če uveljvaljaš sodno varstvo zoper delodajalca.
Forum je zaprt za komentiranje.