Odpoved in koriščenje dopusta…obvezno?
Pozdravljeni!
Odpoved sem dala 04.10., imam 3 mesečni odpovedni rok, torej se pri drugem delodajalcu zaposlim takoj po novem letu. Moram nujno porabiti preostanek dopusta pri zdajšnjem delodajalcu ali ga lahko prenesem? V katerem zakonu oz. členu zakona je to predpisano, če je? Sama namreč nikjer nisem zasledila, da je NUJNO potrebno porabiti ves dopust.
Hvala in LP!
Prejšnji delodajalec izda potrdilo o koriščenju dopusta, ki ga priložite novemu delodajalcu. Torej vam ni potrebno na vrat na nos izkoristiti vsega dopusta, je pa v koriščenju nadaljnega prostega dopusta, ki vam ga je še ostalo, odvisno od delodajalca.
Zagotovite si potrdilo o preteklem koriščenju dopusta ter koliko vam ga je še ostalo. Usklajevanje je v dogovoru z delodajalcem v nadalje, kar se tiče koriščenja dopusta.
Hvala za odgovor.
Z bodočim delodajalcem ni težav glede prenosa dopusta, dogovorjeno je, da lahko prenesem še vsega, kar mi ga je ostalo. Tudi za potrdilo o preteklem koriščenju so me prosili. Problem je tu, pri trenutnem delodajalcu, ker eni trdijo, da je to zadeva bodočega delodajalca in lahko dopust prenesem, drugi trdijo, da moram ves dopust pokoristiti preden grem k drugemu delodajalcu in da je to predpisano. Zato me zanima, kje je to zapisano, če sploh je. Sicer pa…saj ne bi bilo prvič, da bi si tu sami zmišljevali neka nenapisana pravila in zahteve.
Še enkrat hvala.
Forum je zaprt za komentiranje.