Najdi forum

Odpadla tipka laptop

Pozdravljeni!

Danes mi je odpadla črka n na laptopu-acer. Zanima me ali se da to popravit ali kako se tej stvari streže? Računalnik je še v garanciji ampak dvomim, da se tipka šteje pod garancijo…

Hvala za odgovor,
lp

-------------------------------------------------------------------------------------- In every life we have some truble, if you worry, you make it double, don't worry, be happy...

Zakaj pa ni reklamacija?

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

tud jaz imam podoben problem in ga rešujem. Tudi jaz sem marsikaj slišal od prodajalca.

dejstvo pa je samo eno. Če je zadeva v garanciji, ne more biti panike. samo ti moraš vztrajati na tem, da tipkovnica tudi spada v garancijo, saj si kupil računalnik, ki ima garancijo.

Če bodo vseeno težave – obrni se na ZPS (zvezo potrošnikov).

Lp in veliko sreče

To je pa potem verjetno lahko stvarna napaka… Malo se pozanimaj na ZPS, tel.št.: 080 88 99 (od 8-16 ure vsak delavnik)

Najlepša hvala za odgovore!

Stvar sem uredila pri serviserju, ni bilo problema, ker je samo nosilec za tipko počil. Drugače pa se na ebayu dobi komplet tipk, ki jih lahk naštimaš pol gor (tipke in nosilce). Niso drage, ampak poštnina pa pride…pri nas jih majo sam serviserji, v trgovinah jih ni, sem vprašala. Aja, serviser je rekel, da če se ne bo dal poštimat s črko, da bomo mogli novo tipkovnico naročit (kar se šteje pod garancijo), pa se je dalo vse poštimat.

Marko, upam, da si tudi ti uspel rešiti problem…

LP

-------------------------------------------------------------------------------------- In every life we have some truble, if you worry, you make it double, don't worry, be happy...

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close